-21%
Nania Beone Access otroški avtosedež, Red 2020
1x

Nania Beone Access otroški avtosedež

56,40 €
44,33 €

Avtosedež Beone Access francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste
-19%
Nania Beone Luxe otroški avtosedež + osnova, rdeč
3x

Nania Beone Luxe otroški avtosedež + osnova

93,10 €
75,05 €

Avtosedež Beone Luxe z osnovo francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste
Peg Perego Primo Viaggio Lounge avtosedež, Red Shine

Peg Perego Primo Viaggio Lounge avtosedež, Red Shine

279 €
252,42 €

Avtosedež Primo Viaggio Lounge se ponaša s popolnoma prilagodljivim naklonom v 3 položaje in je primeren za novorojenčke (od telesne višine 40 cm dalje) ter vse do telesne višine 87 cm.

Dostava Mimovrste
-20%
Nania Beone Luxe otroško avtosedež, Red 2020
2x

Nania Beone Luxe otroški avtosedež

63,90 €
51,09 €

Avtosedež Beone Luxe francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste