Sony avtoradio MEX-N4300BT

Sony avtoradio MEX-N4300BT

Številka: 1320986
Sony avtoradio MEX-N4300BT prinaša dvojno povezavo Bluetooth®, s katero na poti ohranite stik s svetom. Brezžično povežite prvi telefon in predvajajte glasbo, dobite navodila za vožnjo in komunicirajte s stiki. Z drugim telefonom pa lahko med potjo prostoročno kličete in sprejemate klice iz enega ali drugega telefona. Celoten opis
128 €
Vključno z DDV
123,47 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 1320986

Predstavitev

Enostavna povezljivost

Z avtoradiem proizvajalca Sony lahko dostopate do svojih najljubših radijskih postaj in poslušate skladbe na svojem pametnem telefonu. Navdušil vas bo z dvojno Bluetooth povezljivostjo – enostavno povežite svoj telefon, poslušajte glasbo, poiščite navodila za pot ali komunicirajte s svojimi prijatelji. Povežete lahko še drug telefon in tako med potjo uporabljate kar oba. Po zaslugi glasovnega upravljanja vam ne bo nikoli treba umakniti pogleda s ceste. Zlahka boste upravljali glasbo, sprejemali klice ali pridobili navodila za vožnjo. 

Enostavna povezljivost

Izjemen zvok

Sony avtoradio bo poskrbel za visokokakovosten zvok. Opremljen je z zmogljivim ojačevalnikom in omogoča številne prilagoditve zvoka. Vgrajen ima štirikanalni ojačevalnik, ki z močjo 4 × 55 W poskrbi za čist in naraven zvok. Extrabass bo poskrbel za izboljšane nizke frekvence, 10-pasovni digitalni izenačevalnik pa bo zvok prilagodil po vaši meri. 

Poskrbljeno je tudi za USB povezavo. S pomočjo pametnega telefona, ki podpira Android Open Accessory 2.0, preprosto prenesite svojo najljubšo glasbo, priključite ga na vrata USB in predvajajte. Za dodaten učinek poskrbijo večbarvne LED luči, ki ob začetku predvajanja pričnejo utripati v ritmu skladbe.

Izjemen zvok

Obseg dobave

  • Okrasni obroč (trd)
  • Ohišje plošče
  • Navodila

Tehnične podrobnosti

Značilnosti
Vhod AUX da (spredaj)
Izhodna moč 4 × 55 W
USB da (spredaj)
Extra bass da
Prednastavitev kanalnika FM18/AM12

Bluetooth
Profil Bluetooth A2DP (različica 1.3), AVRCP (različica 1.3), HFP (različica 1.6), PBAP, SPP
Funkcije Bluetooth zgodovina klicev, brskanje po vsebini klicev, različica 3.0

Dimenzije in teža
Teža 1,2 kg
Dimenzije (Š x V x G) 178 × 50 × 176 mm

Garancija: 1 leto