MICHELIN zimske gume 215/65R16C 109R Agilis Alpin m+s

MICHELIN zimske gume 215/65R16C 109R Agilis Alpin m+s

Številka: 100035598347
Partnerska prodaja
Visoko kakovostna zimska pnevmatika Michelin Agilis Alpin ponuja še več mobilnosti in še več varnosti, saj ponuja izboljšan oprijem na zasneženi podlagi in krajšo zavorno pot na zaledenelem cestišču. Robustnost pnevmatike zagotavlja povečano odpornost pro Celoten opis
145,63 €
Vključno z DDV
Partner: Bartog

Partnerska zaloga zadnji kos

22.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100035598347

Predstavitev

Pnevmatika Michelin Agilis Alpin je namenjena lahkim tovornim vozilom in avtodomom. Ta visoko kakovostna zimska pnevmatika, ki v zimskih razmerah zagotavlja povečano mobilnost in varnost, se pohvali z bolj robustno zasnovo, ki poleg trpežnosti zagotavlja tudi daljšo življenjsko dobo.


Pnevmatiko odlikuje edinstvena oblika dezena, ki z odprtimi rameni in široko nameščenimi bloki zagotavlja izboljšan oprijem na zasneženi podlagi.


Za zagotavljanje izboljšanega oprijema na poledenelem cestišču, se pnevmatika pohvali z „Durable Contact Patch“ tehnologijo trajne kontaktne površine. To inovativno tehnologijo, ki je bila razvita s strani blagovne znamke Michelin posebej za tovorne pnevmatike, odlikuje široka kvadratna kontaktna površina, ki v primerjavi s predhodnimi modeli pnevmatik zagotavlja 27% večji kontakt pnevmatike s cestiščem.


Pnevmatiko zaznamuje tudi Stabiligrip tehnologija, ki ima v primerjavi s predhodnimi modeli pnevmatik 16% več lamel. Posebno zasnovane samozapirajoče se lamele imajo variabilno geometrijo, ki v kombinaciji s tridimenzionalnim dezenom pnevmatiki Michelin Agilis Alpin zagotavljajo povečano stabilnost.


Posebna zasnova pnevmatike z osmimi zaščitami na bočnici in dvoslojno karkaso, zagotavlja optimalno zaščito v vseh pogojih in pnevmatiki podaljšuje življenjsko dobo.


Dezen pnevmatike, ki je izdelan iz gumene zmesi, v kombinaciji z revolucionarno „Durable Contact Patch“ tehnologijo, pnevmatiki zagotavlja odpornejšo obrabo in posledično daljšo življenjsko dobo.