Uniroyal letne gume 225/45R17 91W FR SSR(RFT) RainSport 3

Uniroyal letne gume 225/45R17 91W FR SSR(RFT) RainSport 3

Številka: 100035755042
Partnerska prodaja
RainSport 3 je letna pnevmatika, ki nudi športne zmogljivosti v vsakem vremenu. Primerna je za hitre, športne avtomobile, vključno z avtomobili višjega razreda, športnimi terenskimi vozili (SUV) in majhnimi avtomobili. Celoten opis
91,78 €
Partner: Bartog

Naroči pri partnerju

26.5. - 29.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100035755042

Predstavitev

RainSport 3

RainSport 3 je letna pnevmatika, ki nudi športne zmogljivosti v vsakem vremenu. Primerna je za hitre, športne avtomobile, vključno z avtomobili višjega razreda, športnimi terenskimi vozili (SUV) in majhnimi avtomobili.

Pnevmatika RainSport 3 je izdelek podjetja Uniroyal. Asimetrični profil optimiziran za hitro odtekanje vode, kar posledično omogoča odličen oprijem na mokri podlagi.

Tehnologija Shark Skin

Tehnologija Shark Skin minimizira vodno turbulenco in skupaj s profili optimiziranimi za odtok vode omogoča hitro drenažo vode. Posledično je na mokri podlagi zavorna pot občutno manjša. Z združitvijo asimetričnega in smernega vzorca, je nastal profil za pnevmatiko RainSport 3. Posledično je oprijem v ovinkih, večji.

Udobje in visoka kvaliteta

Več kot 45 let izkušenj pri izdelavi pnevmatik, optimiziranih za mokro podlago. Izjemna varnost v primeru akvaplaninga. Pnevmatika se ponaša z „Red Dot Design“, ki ima nagrado za inovativno tehnologijo. Zaradi zmanjšanega zunanjega hrupa je udobje pri vožnji še toliko večje.