Goodyear letne gume 185/55R15 82H FR(FP) OE Efficientgrip

Goodyear letne gume 185/55R15 82H FR(FP) OE Efficientgrip

Številka: 100035604030
Partnerska prodaja
Goodyear pnevmatika EfficientGrip se ponaša s čvrstim oprijemom, krajšo zavorno potjo in prihranki pri gorivu. Celoten opis
76,32 €
Partner: Bartog

Naroči pri partnerju

27.5. - 30.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100035604030

Predstavitev

Pnevmatiko Goodyear EfficientGrip zaznamuje tehnologija varčevanja z gorivom FuelSaving, ki združuje lahko zgradbo ter napredne materiale za zmanjševanje kotalnega upora. Rezultat teh lastnosti je učinkovita avto guma, ki je prijazna do okolja in vaše denarnice.

 

Zahvaljujoč posebnim oprijemnim smolam v tekalni plasti pnevmatiko odlikuje tudi čvrstejši oprijem pri ustavljanju na mokri podlagi. Tako guma zagotavlja krajšo zavorno pot tako na mokrih kot suhih cestah. Dodatna prednost so ramenski deli tekalne plasti s tridimenzionalnimi lamelami, ki izboljšujejo oprijem ob zaviranju na suhih cestah.

 

Zaradi zmesi tekalne plasti s siliko je pnevmatika bolj vzdržljiva in omogoča, da z enim kompletom prevozite večje število kilometrov. Uživajte lahko tudi v odlični odzivnosti vozila pri spremembah smeri, ki ga omogočata nižja teža pnevmatike ter dovršen dezen, ki v ovinkih ohranja potrebno togost.