SIKU težek vlačilec z žerjavom in spremljevalnim vozilom, 1:87

Ocena: 4,8 5 ocen Znamka: SIKU Naša številka: 528097

SIKU težek vlačilec z žerjavom in spremljevalnim vozilom, 1:87

Siku težek vlačilec z žerjavom in spremljevalnim vozilom je izdelan v merilu 1:87. Priklopnik se lahko odstrani, bager z žerjavom ima premično roko, spremljevalnemu vozilu pa se lahko odprejo zadnja vrata. Primerno za otroke od 3. leta naprej. Celoten opis

44.7
4.8 5

54,99 €
44,70 €
-18%
Zadnji kos!

Naša številka: 528097

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka Siku slovi po izdelavi kakovostnih imitacij avtomobilov ter kmetijskim in industrijskih strojev, ki se pohvalijo z natančno obdelavo.

Siku težek vlačilec z žerjavom in spremljevalnim vozilom bo poskrbel za dolge ure zabave. Vlačilec je zasnovan po zgledu blagovne znamke MAN in opremljen s štiriosno prikolico, ki se lahko odstrani. Bager z žerjavom je zasnovan po zgledu blagovne znamke Liebherr, roka žerjava pa se lahko upravlja. Spremljevalno vozilo je zasnovan po zgledu vozila Mercedes Sprinter, njegova zadnja vrata pa se lahko odprejo.

Vsa vozila so izdelana iz visoko kakovostne lite kovine in dopolnjena s premišljenimi plastičnimi detajli. Set odlikuje funkcionalnost in številni zanimivi detajli, ki ob igri ustvarjajo realistično doživetje.

Igrača je zasnovana v merilu 1:87.

Tehnične podrobnosti:

  • Primerno za otroke: od 3. leta dalje
  • Dimenzije: 65 × 405 × 141 mm
  • Merilo: 1:87

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 3. leta
Vrsta avtomobila polpriklopnik
Material kovina
Primerno za Fante
Merilo 1:87