Bruder Roadmax kamion kiper, 37 cm, 20000

Znamka: Bruder Naša številka: 758261

Bruder Roadmax kamion kiper, 37 cm, 20000

Roadmax kamion kiper je znamke Bruder, ki je sinonim za kvalitetne igrače, ki so originalna kopija pravega vozila v merilu 1:16. Celoten opis

30.5

30,50 € vključno z DDV

Naša številka: 758261

Predstavitev

Opis artikla

Slogan „Majhni taki kot veliki“ ponazarja Bruderjeva vozila, ki so precizne in kakovostne pomanjšave pravih delovnih strojev, tovornjakov in terenskih vozil najbolj pomembnih znamk. Vozila so izdelana iz kakovostne plastike in so odlična didaktična igrača. So natančna kopija pravega vozila v merilu 1:16. Funkcionalnost igrače pomaga otrokom pri razumevanju tehničnih ozadij različnih opravil. Zato so Brüder igrače izdelane z realističnimi podatki in funkcijami za popolne igralne izkušnje in odkritja.

Bruder Roadmax kamion kiper bo poskrbel za vznemirljivo igro, saj ponuja veliko funkcij. Tako ima vetrobransko steklo, ki ga je mogoče odpreti in zapreti, dvižen prekucnik, ki ga je mogoče obračati tako v levo kot v desno stran, ter gumijaste pnevmatike. Kamion je primeren za mlajše otroke, stare nad dvema letoma, saj so vsi robovi dodatno zaobljeni.

Igrača je primerna za otroke od 2. leta starosti dalje. Otroci se lahko igrajo z njo, tako na prostem, kot tudi v notranjosti.

Tehnične podrobnosti:

  • spol: dečki
  • starost: od 2. let dalje
  • dimenzije [cm]: 36,5 × 17,5 × 19,5

tekst

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 2 leta
Dolžina 37 cm
Primerno za Fante