Bruder prikolica za nalaganje hlodov + 4 hlodi, 43 cm, 02252

Znamka: Bruder

Bruder prikolica za nalaganje hlodov + 4 hlodi, 43 cm, 02252

Prikolica za nalaganje hlodov meri 43 cm. Je znamke Bruder, ki je sinonim za kvalitetne igrače, ki so originalna kopija pravega vozila v merilu 1:16. Celoten opis

41.5

41,50 € vključno z DDV

Naša številka: 758264

Predstavitev

Opis artikla

Slogan „Majhni taki kot veliki“ ponazarja Bruderjeva vozila, ki so precizne in kakovostne pomanjšave pravih delovnih strojev, tovornjakov in terenskih vozil najbolj pomembnih znamk. Vozila so izdelana iz kvalitetne plastike in so odlična didaktična igrača. So natančna kopija pravega vozila v merilu 1:16. Funkcionalnost igrače pomaga otrokom pri razumevanju tehničnih ozadij različnih opravil. Zato so Brüder igrače izdelane z realističnimi podatki in funkcijami za popolne igralne izkušnje in odkritja.

Bruder prikolica za nalaganje hlodov je izdelana izrecno za prevoz velikih hlodov. Okvir prikolice mogoča tudi premikanje rogljev, ki jih lahko poravnavate po lastni želji. Prav tako ima nakladalni žerjav, s katerim bo natovarjanje ali raztovarjanje hlodov mala malica. Krak žerjava je mogoče s pomočjo vrtljivega gumba raztegniti in zakleniti v želeni položaj. Telo žerjava se obrača za 360°. Gozdarska prikolica je opremljena tudi z gumijastimi pnevmatikami, ki se prilagodijo še tako zahtevnemu terenu. Zraven so priloženi tudi 4 hlodi.

Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje. Otroci se lahko igrajo z njo, tako na prostem, kot tudi v notranjosti. Da je igra še bolj zanimiva, se lahko prikolica kombinira z vsemi Bruder traktorji in tovornjaki, ki imajo kavelj za priključke.

Tehnične podrobnosti:

  • spol: dečki
  • starost: od 3. let dalje
  • dimenzije [cm]: 43 × 17 × 23,5

tekst

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 3. leta
Dolžina 43 cm
Primerno za Fante