Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Bruder prikolica, 39 cm, 02210

Bruder prikolica, 39 cm, 02210

Številka: 667813
Prikolica z nakipom nazaj in dvižno zadnjo stranico je velika 39 cm. Izdelana je iz kakovostne plastike in je natančna kopija pravega vozila. Celoten opis
17,60 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 667813

Predstavitev

Prikolica

Slogan „Majhni takšni kot veliki“ ponazarja Bruderjeva vozila, ki so precizne in kakovostne pomanjšave pravih delovnih strojev, tovornjakov in terenskih vozil najbolj pomembnih znamk.

Funkcionalnost igrače pomaga otrokom pri razumevanju tehničnih ozadij različnih opravil. Zato so Brüder igrače izdelane z realističnimi podatki in funkcijami za popolne igralne izkušnje in odkritja.

Vozila so izdelana iz kakovostne plastike in so natančna kopija pravega vozila v merilu 1:16 z možnostjo dodatne opreme.

Prikolica ima stranice, ki se lahko odpirajo na treh straneh. Vrh je odstranljiv. Prav tako ima nastavljiv priklop in stabilizator za zagotovitev podpore.

Igrača je primerna za otroke od 3 leta starosti dalje. Otroci se lahko igrajo z njo, tako na prostem, kot tudi v notranjosti. Da je igra še bolj zanimiva se lahko prikolica kombinira z vsemi traktorji v Profi seriji.

Varnostna opozorila