Dickie orjaški žerjav z daljinskim upravljanjem, 100 cm
31 € 25,90 €

Orjaški žerjav je nepogrešljiv stroj na vsakem gradbišču. Otrok ga bo lahko vodil preko daljinjskega upravljalnika in mu narekoval funkcije premikanja. Opremljen je z odprto kabino, ki je namenjena upravljalcu. Omogoča vrtenje za 350° in je visok 100 cm.

Dickie Mega žerjav, 120 cm
44,99 € 37,10 €

Dickie Mega žerjav na daljinsko vodenje, visok 120 cm. Žerjav nadzoruje klasični daljinski upravljalnik s kablom. Žerjav ima nadzorne funkcije vrtenja ter spuščanja in dvigovanja bremen.

Teddies dirkalni avto RC, 27MHz, 40 cm, rumen
45,40 €

Zadnji kos!

Rumeni avto na daljinsko upravljanje v merilu 1:10. Avto je izdelan iz plastike in je velik 40 cm. Daljinski upravljalnik deluje na frekvenci 27 MHz. Avto je „popolnoma nadzorvan“ in ima visečo funkcijo.

Mattel adventni koledar Cars 3-26%
26,95 € 19,90 €

Zadnji kos!

Uživajte v pričakovanju božiča s tem čudovitim pisanim adventnim koledarjem na temo priljubljenega filma Cars 3. V vsakem koledarskem okenčku se skriva prijetno presenečenje. Ko boste po dnevih odpirali okenčka, boste uživali v neizmerni zabavi, odkrita darila pa vam bodo pomagala skrajšati čas na Sveto noč!

Lamps Letalo na kabel z zvokom in svetlobo
10,50 € 8,80 €

Zadnji kos!

Plastično letalo na kabel s svetlobo in zvoki. Z kontrolami se borec premika naprej, nazaj in oddaja zvoke streljanja. S to igračo se boste zelo zabavali.

Lamps Helikopter kabel s svetlobo in zvoki
10,50 € 8,80 €

Zadnji kos!

Plastični helikopter na kabel s svetlobo in zvoki. Uporabite gumbe, da greste naprej, nazaj in spuščate zvoke ognja. S to igračo se boste zelo zabavali.

SIKU prikolica na baterije Control
83,60 €

Zadnji kos!

Zložljiva prikolica na baterije je primerna za priključitev k nekaterim traktorjem iz serije SIKU Control. Model je kompatibilen z RC daljinskim upravljalnikom, ki deluje na frekvenci 2,4 GHz in IR daljinskim upravljalnikom.

Dickie RC Bob Builder kopač Single Drive, 1 kanal
21,70 € 17,80 €

Bager Béďa z daljinskim upravljanjem po licenci Bob Builder bo zagotovo očaral vse ljubitelje te serije. Enega od Bořekovih graditeljev lahko imate tudi vi pri vas doma! Ima preprosto upravljanje z namenom, da omogoča neskončno zabavo. Pripravite se in pojdite pomagati prijateljem.

Lamps RC gasilski avto
14,40 € 11,90 €

Gasilski avto na daljinsko upravljanje. Avtomobil se premika naprej in nazaj in se obrne. Vsak mali gasilec mora imeti doma krasen rdeč gasilski avto.

Lamps RC smetarski tovornjak
14,40 € 11,90 €

Ta tovornjak je na daljinsko upravljanje. Tovornjak se premika naprej in nazaj in se obrne. Priljubljen smetarski tovornjak bo navdušil vsakega malčka, ki ima rad čisto okolico. Naučite otroke ločevati že od malih nog.

Lamps RC tovornjak kiper
14,40 € 11,90 €

Ta tovornjak je na daljinsko upravljanje. Tovornjak se premika naprej in nazaj in se obrne. Tovornjak kiper je idealen za vse zgradbe. Z lahkoto prevaža tudi težje stvari. In jih pelje na gradbišče.