Philips EP5333/10 Espresso kavni aparat

Znamka: Philips Naša številka: 1378292

Brezplačna dostava

Philips EP5333/10 Espresso kavni aparat

Kavni aparat omogoča pripravo različnih vrst kave z enim samim pritiskom gumba. S prostornino za vodo 1,8 L, prostornino za kavna zrna 250 g in enostavnim čiščenjem. Celoten opis

851.05

851,05 € vključno z DDV

Naša številka: 1378292

Predstavitev

Opis artikla

Philips EP5333/10 Espresso kavni aparat

enim pritiskom gumba preprosto pripravite kave, kot so espresso, navadna kava, kapučino in mleko s kavo. LatteGo je aparat, s katerim lahko iz mleka naredite gladko in svilnato mlečno peno, enostavno nastavite in očistite v manj kot 15 sekundah.

Philips EP5333/10 Espresso kavni aparat

Vsak trenutek si lahko privoščite katerega koli od 6 napitkov, vključno s kavo z mlekom

Uživajte v široki paleti napitkov za vsako priložnost. S popolnoma samodejnim espresso kavnim aparatom boste lahko vsakič v trenutku in brez posebnih priprav uživali v popolno pripravljenem espressu ali drugi pijači na osnovi kave ali mleka.

Gosta svilnata mlečna pena z zmogljivim sistemom LatteGo

Kavo prekrijte s svilnato gladko in gosto plastjo mlečne pene. LatteGo pri veliki hitrosti meša mleko in zrak v okrogli komori za penjenje, nato pa v skodelico brez pljuskov doda kremasto mlečno peno z ravno pravo temperaturo.

LatteGo je izjemno enostavno čistiti, saj je sestavljen le iz delov in nima cevk

Naš dvodelni mlečni sistem nima cevk ali skritih delov in se lahko očisti v samo 15 sekundah pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju.

Oba dela LatteGo sta primerna za pomivanje v pomivalnem stroju

Penilnik LatteGo lahko priročno pomijete v pomivalnem stroju. S tem prihranite pri času in zagotovite higiensko čiščenje.

20.000 skodelic odlične kave s trpežnimi keramičnimi mlinčki

Naši mlinčki so iz stoodstotne keramike: izjemno trdni in natančni. Za najmanj 20.000 skodelic sveže, aromatične kave.

Filter AquaClean zagotavlja do 5000 skodelic brez odstranjevanja vodnega kamna

Vodni filter AquaClean je naša patentirana inovacija, ki zagotavlja optimalni izkoristek popolnoma samodejnega kavnega aparata. Z menjavo filtra ob opozorilu na aparatu boste lahko s prečiščeno vodo pripravili do 5000 skodelic, ne da bi vam bilo treba iz aparata odstranjevati vodni kamen. Po namestitvi filtra AquaClean v kavni aparat se opozorilo za odstranjevanje vodnega kamna samodejno izklopi.

Pokrov posode za shranjevanje LatteGo ohranja mleko sveže v hladilniku

Za preprosto in priročno shranjevanje v hladilniku ali zunaj lahko uporabite namenski pokrov posode za shranjevanje za LatteGo.

Nastavite in shranite svoje najljubše vrste kave

Če želite nastaviti količino poljubnega napitka, pridržite tipko napitka, dokler se na zaslonu ne prikaže ikona MEMO. Ko je v skodelici želena količina napitka, pritisnite gumb OK. Ko nato skuhate kavo, se samodejno shrani še izbrana jakost arome.

Prilagodite količino, 5 nastavitev moči arome in 5 nastavitev mlinčka

Popolnoma samodejni aparat ponuja obilico možnosti, s katerimi bo napitek pripravljen natančno po vašem okusu. Enostavno prilagodite dolžino, moč in temperaturo napitka ter shranite nastavitve. Raziskujte, preizkušajte in odkrivajte nove okuse.

Popolnoma snemljiva kuhalna enota omogoča enostavno čiščenje

Kuhalna enota je srce vsakega popolnoma samodejnega kavnega aparata, zato jo je treba redno čistiti. Ker je kuhalna enota snemljiva, jo lahko temeljito očistite že s spiranjem pod tekočo vodo.

Tesnilo za aromo ohranja zrna sveža dlje časa

Novo tesnilo za aromo zaščiti vaša najljubša kavna zrna in zagotavlja, da zrna ohranjajo pristno aromo, poleg tega pa tesnilo tudi zmanjša hrup mlinčka.

Kava idealne temperature z grelnim sistemom Thermoblock

Grelni sistem Thermoblock vam in vaši družini v vsakem trenutku ponudi skodelico kave ali kapučina z idealno temperaturo. To omogoča ohišje iz lahkega aluminija in nerjavnega jekla, ki lahko hitro doseže visoko temperaturo. 


Tehnične podrobnosti

Prostornina: 0,26 L
Zmogljivost posode za ostanke kave: 15 skodelic
Frekvenca: 50 Hz
Največja višina skodelice: 150 mm
Napetost: 230 V
Barva: srebrna
Dolžina kabla: 100 cm
Prostornina za kavna zrna: 250 g
Zmogljivost zbiralnika za vodo: 1,8 L
Dimenzije: 221×340×430 mm
Teža: 7,2 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta espressa avtomatske
Avtomatsko izpiranje da