Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Manta MM310X avtokamera

Manta MM310X avtokamera

Številka: 1382673
Manta MM310X avtokamera ima 6,09 cm (2,4'') LCD zaslon in vidni kot 90 stopinj. Opremljena je s funkcijo zaznavanja gibanja in samodejnim cikličnim snemanjem. Celoten opis
19,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1382673

Predstavitev

Izjemna ločljivost in polnilna baterija

Pri lastnikih avtomobilov se velikokrat nahaja strah, da bo njihovega jeklenega konjička na parkirišču kdo poškodoval ali da bo postal tarča nepridipravov. Avtokamera MANTA MM310X, z LCD zaslonom velikosti 2.4" in vidnim kotom 90 stopinj, snema in shranjuje posnetke v polni HD ločljivosti in zagotavlja natančno zajemanje prometnih znakov, registrskih tablic vozil v prometu, voznikovih obrazov oz. beleženje dogodkov na cesti tako podnevi kakor tudi ponoči brez izgube kakovosti videa kljub slabšim svetlobnim pogojem. Tako vam niti tema ne bo preprečila dokumentiranja nesreče.

Kamera se ponaša tudi s funkcijo snemanja zvoka, resolucija zajetih slik pa znaša vse do 3MP. Zahvaljujoč avtokameri MM310X ne boste zamudili nobenih podrobnosti in boste imeli v primeru škodnega dogodka dovolj dokazov, ki jih boste predložili policiji ali zavarovalnici. Vgrajena polnilna baterija s kapaciteto 180 mAh poskrbi, da bo avto kamera aktivna ter opravljala svojo primarno nalogo tudi v primeru, ko ne bo direktno priključena na polnjenje.

Izjemna ločljivost in polnilna baterija

Senzor gibanja in ciklično snemanje

Kamera MM310X je opremljena tudi s funkcijo zaznavanja gibanja (Motion Detector), kjer prične s snemanjem, ko se začne avtomobil premikati in tako lahko zazna ter posname vsako gibanje v okvirju kamere celo med vašo odsotnostjo.

Zahvaljujoč samodejnemu cikličnemu snemanju (Loop Recording) se snemanje vožnje nikoli ne ustavi, saj se najstarejši zapisi samodejno zamenjajo z novimi. Kamera slike in videoposnetke nenehno zapisuje, ne da bi pri tem morali ročno izbrisati vsebino vstavljene spominske kartice SD.

Zahvaljujoč majhni priročni velikosti MANTA MM310X ne omejuje voznikovega vidnega polja. Kamera se povsem preprosto namesti na vetrobransko steklo vašega vozila zahvaljujoč sesalnemu pokrovčku, ki poskrbi za enostavnost vsakodnevne uporabe naprave. MM310X se napaja iz vtičnice vžigalnika in samodejno zažene video snemanje ob zagonu avtomobila.

Senzor gibanja in ciklično snemanje

Tehnične podrobnosti

Zaslon 6,09 cm (2,4'') LCD
Baterija vgrajena, 180 mAh
MicroSD do 32 GB
Vidni kot 90 stopinj
Avdio format snemanja WAV
Video format snemanja AVI
Ločljivost slik 3MP, 2MP, 1.3MP, VGA
Dodatno USB vmesnik, senzor gibanja, ciklično snemanje

Garancija: 1 leto