Osram ksenonska žarnica XENARC - 35W D1S (Xenon)

Ocena: 4 1 ocen Znamka: Osram Naša številka: 592737

Osram ksenonska žarnica XENARC - 35W D1S (Xenon)

Žarnice XENARC s pomočjo elektronsko vodenega izpusta plina ustvarjajo izjemno svetel lok svetlobe. Celoten opis

62
4 1

62 € vključno z DDVRedna cena: 97 €, Prihranite 35 € (36 %)

Naša številka: 592737

Predstavitev

Opis artikla

Privlačnost v drugačni luči

Pri inovativni žarnici XENARC iz OSRAMA so uporabljeni zadnji dosežki tehnologije. V nasprotju z navadno avtomobilsko žarnico, žarnice XENARC s pomočjo elektronsko vodenega izpusta plina ustvarjajo izjemno svetel lok svetlobe. Že omenjeni lok ustvari dvakrat toliko svetlobe kot nitka halogenske žarnice – s 300% večjo svetlobno učinkovitostjo. Poleg tega je svetloba žarnice XENARC po zaslugi temperature barve, ki je bliže temperaturi dnevne svetlobe (4100K), bolj bela in svetlejša kot svetloba, ki jo oddajajo navadne halogenske žarnice (3200K).

Bolj sproščena vožnja z močnejšo svetlobo

Bolj izrazita svetloba žarnic XENARC zagotavlja tudi več kontrasta na cesti in ob njej. Ovire na cesti in druge nevarnosti so tako bolj in prej opazne, enako velja tudi za znake in udeležence v prometu. To omogoča varnejšo in bolj sproščeno vožnjo – še posebej na dolgih, nočnih potovanjih.

Pozor: Zaradi njihove visoke napetosti se proizvodi XENARC® in XENAELECTRON® lahko uporabljajo le v medsebojni povezavi, njihovo menjavo pa lahko opravijo le pooblaščene delavnice. Z nepravilno uporabo žarnic lahko uporaba vozila postane nezakonita, zavarovanje pa nično.

Peter B., Dunaj, arhitekt: “Kot arhitekt sem očaran nad žarnicami XENARC® iz OSRAMA. Z zanesljivo in inovativno tehnologijo loka – brez nitke in pregorevanja – so odličen primer novega in predvsem boljšega pristopa.”


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Podnožje žarnice D1S