J&J Automotive Gumijaste preproge z dvignjenim robom za Renault Capture 2013-2019

J&J Automotive Gumijaste preproge z dvignjenim robom za Renault Capture 2013-2019

Številka: 10584889
Partnerska prodaja Novo
Komplet gumijastih preprog, zasnovanih za uporabo v osebnih in gospodarskih vozilih. Zaradi uporabe visokokakovostnih materialov ohranjajo stabilno obliko in ščitijo notranjost vašega avtomobila. Celoten opis
28,79 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 3 artikli

30.11. - 1.12. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja J&J AUTOMOTIVE

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 10584889

Predstavitev


Avtomobilske preproge z dvignjenim robom

Zasnovan za tip vozila.

Avtomobilske preproge so izdelane iz visokokakovostne in elastične gume TPE, ki je natančno prilagojena vašemu avtomobilu. Zaradi svoje visoke kakovosti ohranjajo stabilnost skozi daljše obdobje, so enostavni za čiščenje, posebna nedrseča površina pa zagotavlja prijetno izkušnjo vožnje.


Zasnovan v pravih dimenzijah

Naše avtomobilske preproge so prilagojene natančnim dimenzijam tal vašega avtomobila. Oblika gumijaste preproge je ustvarjena s 3D laserskim skeniranjem. Gumijaste podloge imajo 3–4 cm dvignjen rob, ki preprečuje prodiranje umazanije zunaj podloge. Zaradi tega vam ni več treba skrbeti za vodo, sneg, gramoz in drugo umazanijo. Poleg tega te visokokakovostne preproge nimajo vonja po gumi kot druge podobne preproge.

Močni in visokokakovostni materiali

Avtomobilske preproge imajo 3D-obliko in glede na vrsto vozila imajo zadnji deli predor, ki pokriva celotno območje pod nogami potnikov na zadnjih sedežih. Pri modelih s fiksiranjem so preproge opremljene z elementi za fiksiranje natančno glede na model avtomobila. Material TPE je nestrupen in okolju prijazen. Odporen je na staranje in ohranja stabilnost v temperaturnem območju od –40 °C do 80 °C.


Info:

Avtomobilske preproge so dobavljene v paketu, število preprog v paketu pa je odvisno od modela vašega avtomobila. Ponavadi so preproge dobavljene v kompletu 4 kosov. Čiščenje avtomobilskih preprog je enostavno z vodo in običajnimi čistili.


Ugodnosti:

  • Nedrseča površina
  • Brez vonja
  • Visok rob približno 3–4 cm
  • Prilagojeno posebej za vaše vozilo
  • Hitro in enostavno čiščenje
  • Visoka trdnost pri trganju
  • Material je nestrupen in okolju prijazen
  • 100 % natančno prileganje
  • Enostavna namestitev
  • Teža približno 3 kg