TrueCam M7 GPS Dual avtomobilska kamera (z radarskim poročilom)

TrueCam M7 GPS Dual avtomobilska kamera (z radarskim poročilom)

Številka: 2504117
Odlična cena
Dvojna avtomobilska kamera z nevsiljivim dizajnom snema videoposnetke v Full HD in HD (30 sličic na sekundo). Truecam M7 GPS Dual je opremljen z integriranim GPS z radarskim javljanjem, WDR in G-senzorjem. H.265 zapisi, shranjeni na 64GB microSD kartici. Na voljo je tudi 2-palčni zaslon in omogoča povezavo filtra CPL. Celoten opis
139,90 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

12.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
14.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2504117

Predstavitev

Ključne lastnosti Truecam M7 GPS Dual

 • Snema v Full HD & HD
 • Magnetno držalo
 • WDR & G-senzor
 • Vidni kot 150° in 130°
 • 2″ LCD zaslon
 • GPS in radarske baze podatkov

TrueCam M7 GPS Dual – Ima oči spredaj in zadaj

Z našo najboljšo magnetno avtomobilsko kamero TrueCam M7 GPS Dual je reševanje vseh nevšečnosti na cesti lažje. Sprednja kamera Full HD neprestano spremlja dogajanje pred avtomobilom, zadnja HD pa vas spremlja v odbijaču. Zahvaljujoč magnetnemu nosilcu traja le sekunda, preden fotoaparat zaskoči pred vožnjo. Z GPS in radarsko bazo podatkov v 36 državah se lahko enostavno izognete globam.

Truecam M7 GPS Dual

Pripravljena še preden se pripnete

Že pri TrueCam M5 Wi-Fi so za najhitrejšo možno namestitev uporabili revolucionarni magnetni nosilec. Tudi M7 ga ima. Pričakujte izjemno enostavno uporabo in največjo zaščito v obliki zapora, ki dopolnjuje magnet in kamero zadržuje na izredno zlomljeni cesti. Nova avtomobilska kamera je opremljena tudi z magnetnim GPS modulom in kovinsko lečo. Dodatni magnetno polarizacijski CPL filter, ki odstrani neželene odseve na vetrobranskem steklu. 

Truecam M7 GPS Dual

Truecam M7 GPS Dual

Bodite zaščiteni 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Večina videokamere uspe snemati podnevi. Ali pa se zalomi v slabih svetlobnih razmerah. Objektiv in optični senzor TrueCam M7 se samodejno prilagodi mraku in temi in posname jasen video, ki ga lahko uporabite kot dokaz v primeru nesreče. Funkcija WDR bo pomagala pri izhodu iz predora ali srečanju prihajajočega avtomobila.

Truecam M7 GPS Dual

Izogibajte se globam

Bi radi izvedeli več o statičnih radarjih v 36 državah? Z vgrajenim magnetnim modulom GPS vas merjenje hitrosti ali križišče z zaznavanjem rdeče svetlobe ne bo več presenetilo. V bazi je več kot 40 tisoč mest. Zahvaljujoč podatkom o lokaciji lahko v videoposnetku vidite tudi svojo hitrost.

Truecam M7 GPS Dual

Varno napajanje z dolgo življenjsko dobo

Namesto klasične baterije je uporabljen varnejši kondenzator z veliko daljšo življenjsko dobo. Z lahkoto se spopada s temperaturnimi spremembami. Hkrati pa se njegove lastnosti sčasoma ne poslabšajo. Da lahko kamera snema, mora biti vedno priključena na napajanje, kar je pri avtomobilski kameri nekaj samoumevnega.

Truecam M7 GPS Dual

Varni na parkirišču

Nepozorni voznik, ki vam opraska avto, ko parkirate? Proti temu vam bo pomagal TrueCam M7 s parkirnim načinom. G-senzor zazna udarec, obe kameri se v trenutku vklopita in začneta snemati. Samo pustite kamero priključeno in dokazi so vaši.


Dve kameri = dvojna zaščita

O prednostih avtomobilske kamere določa kakovost avtomobilske kamere. Mora biti oster in gladek, da lahko tudi pri večji hitrosti prepoznate majhne predmete, kot so registrske tablice ali obrazi. Točno to zmore TrueCam M7 – poleg tega hkrati varuje sprednji in zadnji del. Spredaj snema v Full HD pri 30 sličicah in zaseda širok kot 150° Zadnja je nastavljiva, snema v HD, lahko pa jo namestite tudi na vetrobransko steklo in usmerite proti avtomobilu. Z lahkoto lahko posnamete dogajanje v kabini – idealno za taksiste

Truecam M7 GPS Dual

Obravnava vse prave TrueCamke

TrueCam M7 bo uredila skoraj vse sama. Zahvaljujoč samodejnemu zagonu snemanja, sami tega ne boste nikoli pozabili. Ni vam treba ročno brisati pomnilnika, kamera sama izbriše najstarejši nepotreben posnetek. Uporabi lahko tudi G-senzor za zaznavanje udarca in samodejno zaklepanje videoposnetka. Videoposnetke, ki jih želite obdržati, lahko zaklenete tudi z enim gumbom. .

Truecam M7 GPS Dual

Idealno razmerje med velikostjo in pogledom

Avtomobilska kamera vam nikoli ne sme ovirati pogleda. Hkrati je lepo, če si lahko neposredno ogledate posnete – zato je TrueCam M7 opremiljen s popolnoma berljivim dvopalčnim zaslonom z visoko ločljivostjo in širokimi koti gledanja. Kljub temu je ohranjena največjo kompaktnost, kjer kamera ne pritegne pozornosti mimoidočih.

Truecam M7 GPS Dual

Profesionalni posnetki zahvaljujoč CPL (neobvezno) 

Poseben polarizacijski filter preprečuje neželene odseve, kot je odboj na armaturni plošči v vetrobranskem steklu. Zahvaljujoč magnetnemu nastavku je njegova uporaba enostavna, kot igrača. Hkrati filter zmanjša količino svetlobe in oddaja točno toliko sončne svetlobe, kolikor je potrebno. Video bo dobil boljši kontrast in barve. 

Truecam M7 GPS Dual

Lastnosti

 • Sprednja videokamera Full HD s kotom 150° snema videoposnetke s 1920 × 1080 px pri 30 sličic na sekundo
 • Zadnja HD avtomobilska kamera z vidnim kotom snema videoposnetke v ločljivosti 1280 × 720 px pri 30 fps.
 • Shrani video posnetke v formatu MOV (H.264) in 2Mpx fotografije v formatu JPEG
 • Na voljo so G-senzor, zaznavanje gibanja, parkirni način, GPS z radarskim javljanjem in vgrajen mikrofon z možnostjo izklopa
 • Kamera je opremljena z WDR, snemanjem zanke in zaščito datotek ter samodejnim zagonom
 • Z uporabo superkondenzatorja podaljša življenjsko dobo fotoaparata v primerjavi z običajnimi baterijami

Priloženi dodatki

 • Zadnja kamera
 • Magnetni GPS modul
 • Magnetno držalo s 3M nalepko
 • Avtomobilski adapter za vžigalnik z dvema USB izhodoma
 • Napajalni mikro USB kabel dolžine 3 m
 • Povezovalni kabel zadnje kamere
 • Micro SD/USB adapter za prenos datotek v računalnik
 • Podatkovni kabel USB za posodobitev modula GPS
 • Nadomestna 3M nalepka za ponovno pritrditev držala za steklo (2 ×)
 • 3M držalo za pritrditev napajalnega kabla (5 ×)
 • Zaščitna prevleka za shranjevanje in prevoz
 • Kabelsko orodje
 • Navodila

Tehnični parametri

Ločljivost tipa Full HD
Največja ločljivost videa 1920 × 1080 točk
Velikost LCD 2″ (320 × 240 px)
USB ne
Vodotesnost ne
HDMI vhod ne
Odstranljivi tip pomnilnika microSD (do 64 GB)
Outdoor/zunanja ne
Za avto da
Širina 69 mm
Višina 45 mm
Globina 34 mm
Barva črna
360° kamera ne