Niceboy avto kamera Pilot Q3

Ocena: 4,5 8 ocen Znamka: Niceboy Naša številka: 1287386

Odlična cena

Niceboy avto kamera Pilot Q3

Avtomobilski snemalnik Niceboy Q3 zabeleži vaše potovanje s Full HD kakovostjo, opremljenim je s G-senzorjem za snemanje ter dodelanim sistemom za uravnavanje tresljajev. Samodejno zaznavanje gibanja in velik 7,62 cm (3") zaslon. Celoten opis

41.9
4.5 8

41,90 € vključno z DDV Redna cena: 77,12 €, Prihranite 35,22 € (45 %)

Naša številka: 1287386

Predstavitev

Opis artikla

Niceboy Pilot Q3

Ključne lastnosti

 • Kamera za vozilo Niceboy PILOT Q3
 • Visoka ločljivost v FullHD 1080p 30fps
 • Sofisticirani pomožni sistem ADAS (LDWS, FCWS)
 • G-senzor, način parkiranja, zaznavanje gibanja in druge uporabne funkcije
 • Velik 3-palčni (7,62 cm) LCD zaslon
 • Hitra namestitev
 • Do 32GB pomnilniške kartice (ni priložena)
Niceboy Pilot Q3

PILOT Q3 – kamera s praktičnimi funkcijami

Niceboy PILOT Q3 je odličen spremljevalec za vsako potovanje. Snema v realnem FullHD pri 30fps in je opremljen z vrsto funkcij, kot so parkirni način, zaznavanje gibanja, snemanje zvoka in dodatni sistemi za pomoč ADAS, ki je med drugim običajen del dražjih modelov. Prednost je tudi velik 3-palčni zaslon z možnostjo izklopa ali aktiviranja ohranjevalnika zaslona.
Niceboy Pilot Q3

Visoka kakovost snemanja

Kamera Niceboy PILOT Q3 snemanje v realnem FullHD v ločljivosti 1920 × 1080p pri 30fps. Razlikovanje, ki zagotavlja ostro zajemanje prometnih znakov, identifikacijskih številk vozil in voznikovih obrazov. Ostrino posnetkov zagotavljajo močni sestavni deli in visoko kakovostna polna kotna optika z vidnim kotom 170 °. Slika se prikaže na velikem 3-palčnem zaslonu, ponuja pa tudi možnost izklopa ali nastavitve stanja pripravljenosti, ki samodejno izklopi zaslon po izbranem času.

Sistem pomoči ADAS

Sistem pomoči ADAS je bil razvit z namenom povečanja varnosti v cestnem prometu za voznike. Ta sofisticirani asistent vas opozori na spremembo voznega pasu (LDWS), tveganje prednjega trka (FCWS) in celo na dejstvo, da je pred vami vozilo.
Niceboy Pilot Q3
Niceboy Pilot Q8

Celota ponuja vse kar rabite v današnjem času na poti

Niceboy PILOT Q3 se samodejno vklopi/izklopi, kadar zazna polnjenje oziroma napajanje na vžigalnem avtomobilskem priključku. Kamera je opremljena z načinom zaznavanja gibanja, pri katerem začne s snemanjem, ko se začne avtomobil premikati. Zelo koristna funkcija je prav tako način parkiranja, kadar se fotoaparat samodejno vklopi in začne snemati, ko zazna morebitne manjše premike.
Niceboy Pilot Q3

G-senzor, zaščita pred prelivom

Poleg zgoraj omenjenih funkcij je v fotoaparatu tudi občutljiv G-senzor, ki beleži nenadno spremembo gibanja in shrani poslikano zaporedje slik. S funkcijo snemanja zank, so posnete (in odklenjene) slike, posnete ob polni kartici, nove. Kamera slike neprestalno zapisuje, ne da bi pri tem morali ročno izbrisati pomnilniško kartico (lahko uporabite kartico z zmogljivostjo do 32B, ki ni vključena).

Udobna vsakodnevna uporaba

Zahvaljujoč kompaktni velikosti Niceboy PILOT Q3 ne omejuje voznikovega vidnega polja. Kamero je moč povsem preprosto pritrditi na vetrobransko steklo vašega vozila s sesalnim pokrovčkom (priložen v paketu), zato bo vsakodnevno rokovanje oz. upravljanje z napravo zelo priročno. Vključen je tudi 3-metrski napajalni kabel in avto polnilnik.
Niceboy Pilot Q3

Vsebina paketa:

 • Avto kamera Niceboy PILOT Q3
 • Napajalni USB kabel
 • Avtomobilski polnilec
 • Sesalno držalo
 • Navodila za uporabo
Niceboy Pilot Q3

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta ločljivosti Full HD
Maksimalna ločljivost video po 1920 x 1080
Optični zoom ×
Digitalni zoom ×
Velikost LCD 3 Palcev
Izhod AV ne
mini USB da
USB da
Vodoodpornost ne
HDMI izhod ne
Vrsta izmenjlivega pomnilnika MICROSD / MICROSDHC
Outdoor ne
Za v avto da
Širina 87 mm
Višina 50 mm
Debelina 10 mm
Teža 62 g
Barva črna