Niceboy avto kamera PILOT Q1 - Odprta embalaža1

Znamka: Niceboy Naša številka: 2587009

Odprta embalaža

Niceboy avto kamera PILOT Q1 - Odprta embalaža1

Niceboy PILOT Q1 je odlična avto kamera brez kompromisov. Prikazuje sliko v FullHD pod kotom 140 stopinj. Kamera uporablja tehnologijo WDR, ki omogoča prikaz podrobnosti na temnejših in svetlejših mestih. Poleg privlačnega videza, velikega 3" (7,62 cm) zaslona in preglednega menija, je avto kamera opremljena s G-Senzorjem in funkcijo zaznavanje gibanja, način parkiranja in drugimi, številnimi možnostmi za voznika. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen. Celoten opis

33.84

57,99 € Vključno z DDV
33,84 €
-41%

Naša številka: 2587009

Predstavitev

Opis artikla

Niceboy Pilot Q1

Ključne lastnosti

 • Kamera za vozilo Niceboy PILOT Q1
 • Ločljivost FullHD 1080i
 • Tehnologija WDR
 • Način parkiranja, zaznavanje gibanja in druge uporabne funkcije
 • G-senzor za zaščito v primeru nesreče
 • Velik 3-palčni (7,62 cm) LCD zaslon
 • Hitra namestitev
 • Do 32GB pomnilniške kartice (ni priložena)
Niceboy Pilot Q1

PILOT Q1 – kamera za vsakega voznika

Niceboy PILOT Q1 je odlična avto kamera brez kompromisov. Prikazuje sliko v FullHD resoluciji pod kotom 140 stopinj. Kamera uporablja tehnologijo WDR, ki omogoča prikaz podrobnosti na temnejših in svetlejših mestih. Poleg privlačnega videza, velikega 3" (7,62 cm) zaslona in preglednega menija, je avto kamera opremljena s G-Senzorjem in funkcijo zaznavanje gibanja, način parkiranja in drugimi, številnimi možnostmi za voznika.
Niceboy Pilot Q1

Ostra FullHD slika za vsako potovanje

Avto kamera Niceboy PILOT Q1 prikazuje v FullHD resoluciji. Prometni znaki in registrske tablice so zato za vsakodnevni prevoz lahko berljivi. Ostrino posnetkov zagotavljajo močni sestavni deli in visoko kakovostna polna kotna optika z vidnim kotom 140 °. Slike si lahko ogledate na velikem 3-palčnem zaslonu neposredno na fotoaparatu, ki ima ohranjevalnik zaslona ali pa ga je mogoče popolnoma izključiti. Zaslon se bo izklopil v nočnem delovanju, da vas zaslon z osvetlitvijo ne bo motil.

Način parkiranja in druge uporabne funkcije

Niceboy PILOT Q1 se samodejno vklopi/izklopi, kadar zazna polnjenje oziroma napajanje na vžigalnem avtomobilskem priključku. Kamera je opremljena z načinom zaznavanja gibanja, pri katerem začne s snemanjem, ko se začne avtomobil premikati. Zelo koristna funkcija je prav tako način parkiranja, kadar se fotoaparat samodejno vklopi in začne snemati, ko zazna morebitne manjše premike.
Niceboy Pilot Q1
Niceboy Pilot Q8

G-senzor, zaščita pred prelivom

Poleg zgoraj omenjenih funkcij je v fotoaparatu tudi občutljiv G-senzor, ki beleži nenadno spremembo gibanja in shrani poslikano zaporedje slik. S funkcijo snemanja zank, so posnete (in odklenjene) slike, posnete ob polni kartici, nove. Kamera slike neprestalno zapisuje, ne da bi pri tem morali ročno izbrisati pomnilniško kartico (lahko uporabite kartico z zmogljivostjo do 32 GB, ki ni vključena).
Niceboy Pilot Q1

Enostavna uporaba in namestitev

Kamera PILOT Q1 je kompaktnih dimenzij in je zasnovana tako, da ne moti voznikovega vidnega polja. Zahvaljujoč sesalnemu pokrovčku (v paketu) lahko fotoaparat enostavno pritrdite na steklo vsakega vozila. Sesalni nastavek zagotavlja tudi priročno vsakodnevno rokovanje. Vključen je tudi 3-metrski napajalni kabel in avto polnilnik.

Vsebina paketa:

 • Avto kamera Niceboy PILOT Q1
 • Napajalni USB kabel
 • Avtomobilski polnilec
 • Sesalni nastavek
 • Navodila za uporabo
Niceboy Pilot Q1

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta ločljivosti Full HD
Maksimalna ločljivost video po Full HD (1920 x 1080)
Optični zoom Array ×
Digitalni zoom Array ×
Velikost LCD 3 Palcev
Izhod AV ne
mini USB da
USB da
Vodoodpornost ne
HDMI izhod ne
Vrsta izmenjlivega pomnilnika MICROSD / MICROSDHC
Outdoor ne
Za v avto da
Širina 87 mm
Višina 50 mm
Debelina 10 mm
Teža 67 g
Barva črna