Navitel R600 avto kamera, SONY senzor, 1920x1080, Night Vision + navigacijske karte Evrope

Ocena: 5 6 ocen Znamka: Navitel Naša številka: 941202

Odlična cena

Navitel R600 avto kamera, SONY senzor, 1920x1080, Night Vision + navigacijske karte Evrope

ODREZANE CENE – 10 % popusta na celotno znamko znamke Navitel s promo kodo MDCE9SI38 (velja od 14. 9. do 20. 9. 2020 oz. do odprodaje zalog)!
Avto kamera se ponaša z velikim LCD zaslonom, širokim kotom snemanja in Full HD ločljivostjo. Odlikujejo jo senzor gibanja, neprekinjeno snemanje, G-senzor in zmogljiva baterija. Celoten opis

69.9
5 6

99,90 € Vključno z DDV
69,90 €
-30%

Naša številka: 941202

Predstavitev

Opis artikla

Velik zaslon in odlična ločljivost posnetkov

Pri lastnikih avtomobilov se velikokrat nahaja strah, da bo njihovega jeklenega konjička na parkirišču kdo poškodoval ali da bo postal tarča nepridipravov. Avto kamera NAVITEL R600 z velikim LCD zaslonom velikosti 5,08 cm (2") in širokim kotom snemanja 170°, snema in shranjuje posnetke v polni Full HD ločljivosti (1920 × 1080). Vgrajeni najnaprednejši optični senzor proizvajalca Sony zagotavlja natančno, jasno ter čisto zajemanje prometnih znakov, registrskih tablic vozil v prometu, voznikovih obrazov oziroma beleženje dogodkov kadarkoli. 6-plastne steklene leče omogočajo odlično snemanje tudi v slabših svetlobnih pogojih, kot seveda tudi ponoči.

Glede na to, da ima avto kamera vgrajena tudi mikrofon in zvočnik, ne boste nikoli zamudili nobenih podrobnosti in boste imeli v primeru škodnega dogodka vedno dovolj dokazov, ki jih boste predložili policiji ali zavarovalnici.

Navitel R600 avto kamera

Senzor gibanja, ciklično snemanje in G-senzor

Kamera NAVITEL R600 je opremljena tudi s funkcijo zaznavanja gibanja (Motion Detection), kar pomeni, da začne s snemanjem takoj, ko se začne avtomobil premikati, zaznava pa tudi samo premikanje v vidnem kotu kamere ter lahko posname vsako gibanje celo med vašo odsotnostjo.

Zahvaljujoč samodejnemu cikličnemu snemanju (Loop Recording), se snemanje vožnje nikoli ne ustavi, saj se najstarejši zapisi samodejno zamenjajo z novimi. Kamera slike in videoposnetke nenehno zapisuje, ne da bi pri tem morali ročno izbrisati vsebino vstavljene spominske kartice SD. 

R600 ima v fotoaparatu vgrajen tudi občutljiv G-senzor, ki zabeleži morebitno nenadno spremembo gibanja in posledično shrani poslikano zaporedje slik. Zagotavlja, da se dnevniki prometnih nesreč samodejno zaklenejo in se ne prepišejo.

Zahvaljujoč majhni priročni velikosti R600 ne omejuje voznikovega vidnega polja. Kamero z nosilcem se povsem preprosto namesti na vetrobransko steklo s pomočjo 3M lepila za vetrobranska stekla. Avto kamera se napaja preko 12 V priklopa na avtomobilski vtičnici, ki se nahaja že v vsakem avtomobilu.

Navitel R600 avto kamera

Parking MODE in polnilna baterija

Zahvaljujoč načinu parkiranja (Parking Mode) in vgrajeni polnilni bateriji Li-Polymer lahko avto kamera zazna vibracije tudi v načinu mirovanja in prične s snemanjem, tudi ko je avto parkiran, ko voznika ni v avtu in je naprava izključena.

Navitel R600 avto kamera

Darilo: GPS navigacijske karte 47 držav

Vsak kupec NAVITEL avto kamere dobi kot darilo NAVITEL navigacijske mape Evrope, Rusije, Belorusije, Ukrajine ter Kazahstana, skupaj kar 47 držav. Licenca je brezplačna in se lahko uporablja na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku in velja 365 dni od datuma aktivacije. Po tem času jo lahko vsak uporabnik z nakupom podaljša na uradni strani lastnika licence NAVITEL.

Navitel R600 avto kamera

Tehnične podrobnosti

Velikost zaslona 5,08 cm (2")
Vrsta zaslona TN
Ločljivost posnetkov Full HD (1920 × 1080) @ 30 FPS
Optični senzor Sony Exmor R CMOS
Kot snemanja 170°
Reža za microSD da, do 256 GB
Video format MOV (H.264)
Format slik JPG
Funkcije neprekinjeno snemanje (Loop recording), zaščita proti prepisovanju, Auto-Start, G-senzor, detektor gibanja, snemanje zvoka, Parking Mode
Zvočnik da
Mikrofon da
Napajanje 12–24 V / 1,5 A
Baterija litij-polimerna (3,7 V)
Kapaciteta baterije 2 × 180 mAh
Dimenzije 54 × 51 × 32 mm
Teža 69 g

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta ločljivosti Full HD
Maksimalna ločljivost video po 1980 x 1080
Velikost LCD 2 Palcev
mini USB da
Vodoodpornost ne
Vrsta izmenjlivega pomnilnika MICROSD
Outdoor ne
Za v avto da
Teža 69 g