LAMAX avto kamera C7 - Odprta embalaža

Znamka: LAMAX Naša številka: 1480920

Odprta embalažaOdprodaja

LAMAX avto kamera C7 - Odprta embalaža

Full HD kamera je idealna rešitev za voznike, ki želijo zabeležiti dogodke na poti. S kamero Lamax C7 boste imeli posnetek, ki služi kot dokaz prometne nesreče za zavarovalnico in vašo varnost. Ponuja tudi funkcije senzorja, načina parkiranja, zaznavanja gibanja, timelapse,nočno snemanje. Celoten opis

75.6

89,90 € Vključno z DDV
75,60 €
-15%

Naša številka: 1480920

Predstavitev

Opis artikla

Avto kamera LAMAX C7

Preseneti vas v vsakem pogledu

LAMAX C7
Vsak voznik se želi izogniti nesreči. Njihovo število pa se vsako leto povečuje. Tudi število tistih, ki niso krivi. Ali potrebujete dokaz za zavarovalnico, da niste povzročili prometne nesreče? Avto kamera LAMAX C7 shranjuje posnetke v visoki ločljivosti. Vključuje tudi vkakovostno nočno fotografiranje, video timelapse in način parkiranja. Zahvaljujoč praktičnemu nosilcu in namestitvi, G-Senzorju in zaznavanju gibanju je enostavna za uporabo. Nesreča vas ne bo več presenetila. Snemanje v visoki ločljivosti Full HD

Snemanje v visoki ločljivosti Full HD

Vsi dogodki na cesti bodo s kamero LAMAX C7 posneti v Full HD 1080p ločljivosti pri 30 sličicah na sekundo. Visoko kakovostni zapis je dokaz v primeru prometne nesreče. Na video posnetku, zahvaljujoč ostremu prikazu, lahko vidite vse podrobnosti in zlahka prepoznate obraz krivca ali pa preprosto preberete registrsko tablico njegovega vozila.
Način parkiranja brez polnjenja

Način parkiranja brez polnjenja

Parkirani avtomobil lahko z avto kamero LAMAX C7 snemate do 24 ur brez polnjenja. V tem času bo uporabljen način parkiranja, vozilo pa bo stalno pod nadzorom. V primeru trka z drugim vozilom, ali kadar se avtomobilu približajo vandali se kamera samodejno zažene in prične s snemanjem. Pridobili boste pomembne dokaze za policijo in zavarovalnico. Druge kamere morajo biti stalno priključene na napajanje. 
Enostavna in praktična namestitev

Enostavna in praktična namestitev

Pri vsakodnevni uporabi je pomembno, da vas kamera ne moti. Kamero LAMAX C7 lahko namestite v zgolj nekaj sekundah, jo namestite v nosilec in priključite na napajanje. 
Snemanje časovnega zamika

Snemanje časovnega zamika

Snemanje časovnega zamika omogoča pospešen način za predvajanje posnetkov. Kamera ustvari en posnetek na sekundo. Tako si lahko v eni minuti do pol ure zapiše vse, kar se je dogajalo okoli avtomobila pred vašim prihodom. Zahvaljujoč hitremu snemanju lahko razširite kapaciteto spominske kartice do tridesetkrat. Poleg praktičnih funkcij ponuja tudi snemanje časovnega zamika in veliko zabave. To bo nedvomno odlično. 
GPS je na voljo

GPS je na voljo

Za zahtevnejšega uporabnika je na voljo GPS modul, ki ga lahko dokupite za svojo avto kamero LAMAX C7 Na ta način boste kamero obogatili z dodatnimi funkcijami in več informacijami ter podrobnostmi o vožnji. Investicija v GPS se bo zagotovo izplačala. 
Zaslon s češkim menijem

Zaslon

Kamera vsebuje tudi 6,09 cm (2,4") zaslon z visoko ločljivostjo. Je enostaven in intuitiven za uporabo. 
Časovna zanka

Časovna zanka

Zaradi časovne zanke se snemanje ne bo ustavilo. Najstarejši zapisi bodo samodejno izbrisani in zamenjani z novimi. Pomembne zapise lahko ohranite tako, da jih zaklenete. Ti bodo zaščiteni pred izbrisom. 
G-Senzor

G-senzor

G-Senzor je v avto kameri izredno pomemben. Tridimenzionalni zapis smeri vožnje. V primeru nesreče, kamera samodejno zaklene trenutni zapis pred brisanjem. Na voljo boste imeli posnetek dogodka nesreče. 
Zaznavanje gibanja

Zaznavanje gibanja

Beg z avtomobilom, brez možnosti, da bi krivca kdo videl, je končan. Funkcija zaznavanje gibanja lahko okoli vašega vozila zazna gibanje in prične s snemanjem. V primeru nesreče boste imeli zabeleženo registrsko tablico vozila in obraz osebe. 
Enostavno in hitro upravljanje

Enostavno in hitro upravljanje

Avto kamera LAMAX C7 je preprosta za upravljanje. S pritiskom na gumb lahko vklopite ali izklopite različne funkcije. Vklop LCD zaslona, vgrajenega mikrofona ali zaklepanje videa in zaščita posnetka pred prepisovanjem je le vprašanje časa. S tem kamera poveča vašo varnost med vožnjo in omogoča popoln nadzor. 
Kakovostni nočni način

Kakovostni nočni način

Avto kamera LAMAX C7 je opremljena s kakovostnim nočnim načinom. Z optiko z veliko lahkoto lahko snemate tudi v slabih svetlobnih pogojih, pri tem pa boste ohranili kakovost posnetka. 
Funkcija WDR

Funkcija WDR

WDR je kratica za Wide Dynamic Range, torej funkcija za ravnovesje kontrasta določenih posnetkov. Izboljša kakovost posnetkov ne mestih, kjer svetloba preide v senco. 
LED osvetlitev kamere

LED osvetlitev kamere

Ali se je nesreča zgodila v slabih svetlobnih pogojih in jo ne morete dokumentirati? Zahvaljujoč LED diodam je poskrbljeno tudi za to. 

Paket vsebuje:

 • Kamera LAMAX C7
 • Napajalni kabel
 • USB kabel
 • Nosilec za kamero
 • Navodila

– Tehnični parametri LAMAX C7:

Zaslon:
 • 6,09 cm (2,4") HD zaslon

Zorni kot snemanja:

 • 150 stopinj

Ločljivost videa:

 • FHD 1920 × 1080 (30 fps)
 • HD 1280 × 720 (60 fps)
 • VGA (30 fps)

Video format:

 • AVI

Vrsta spominske kartice:

 • Micro SDHC do 32 GB

Mikrofon/Repro:

 • – integriran

GPS:

 • izbirno (hitrost in koordinatno snemanje v videoposnetku, prikaz v Google Zemljevidih)

Frekvence:

 • 50 Hz / 60 Hz

TV izhod:

 • NTSC / PAL

USB reža:

 • USB 2.0

- Napetost:

 • 5,5 V 1A

Baterije:

 • Li-Pol baterija

Sistemske zahteve:

 • Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta ločljivosti Full HD
Maksimalna ločljivost video po 1920 x 1080
Optični zoom ×
Digitalni zoom ×
Velikost LCD 2.4 Palcev
Izhod AV ne
mini USB da
USB da
Vodoodpornost ne
HDMI izhod ne
Vrsta izmenjlivega pomnilnika MICROSD / MICROSDHC
Outdoor ne
Za v avto da
Širina mm
Višina mm
Debelina mm
Teža g
Barva črna