Garmin vzvratna kamera BC 35

Znamka: Garmin Naša številka: 1329403

Brezplačna dostavaOdprodaja

Garmin vzvratna kamera BC 35

Garmin brezžična vzvratna kamera BC™ 35 prikaže, kaj je za vašim vozilom, ko imate v vzvratni prestavi. Celoten opis

141.17

141,17 € vključno z DDV Redna cena: 173 €, Prihranite 31,83 € (18 %)
Zadnji kos!

Naša številka: 1329403

Predstavitev

Opis artikla

Znebite se skrbi pri vzvratni vožnji

Ko je brezžična vzvratna kamera Garmin BC 35 združena z združljivo navigacijsko napravo GPS, deluje kot večnamenska kamera, ki podpira tehnologijo Wi-Fi, zato lahko hitreje opazite vozila, pešce in druge slabo vidne ovire za vozilom. Če je napajanje kamere vezano na vzvratno luč, lahko vaša navigacijska naprava samodejno prikaže posnetek vsakič, ko prestavite v vzvratno prestavo. Ko pa prestavite spet v prestavo za vožnjo naprej pa zopet preklopi v način za navigacijo

Garmin BC 35

Jasen prikaz vsega potrebnega

Sistem lahko tudi priključite na kostanten vir napajanja, ki omogoča, da z gumbom preklapljate med prikazom navigacije in vzvratne vožnje. Oddajnik pošlje posnetek kamere v sprejemnik navigacijske naprave, ki je oddaljena največ 14 metrov (45 čevljev) (oddaljenost je odvisna od namestitve; za nekatera vozila bo morda potreben dodaten podaljšek, ki je naprodaj posebej). Vidno polje zajema kot 160°, za več kotov pogleda med vzvratno vožnjo pa lahko v 1 sistemu uporabite do 4 kamere.

Garmin BC 35

Priporočena profesionalna namestitev

Kamera BC 35 je dovolj trpežna, da zdrži tudi najbolj neprijazne vremenske razmere. Garmin priporoča, da namestitev prepustite profesionalcu. Če pa se radi sami lotite takšnih stvari, lahko namestitev seveda opravite tudi sami. Kamero morate namestiti na zadnji del vozila in jo priklopiti na vir napajanja, kot so na primer zadnje luči.

Garmin BC 35

Tehnične podrobnosti

Vgrajena tehnologija Wi-Fi
Vidno polje kot 160°
Razdalja do 14 m (45 čevljev)
Kabel za kamero 150 cm
Kabel za brezžični oddajnik 80 cm
Teža 235 g

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Za v avto da
Teža 235 g
Barva črna