Blow Blackbox DVR F480 avto video snemalnik + vzvratna kamera

Blow Blackbox DVR F480 avto video snemalnik + vzvratna kamera

Številka: 1412196
Odlična cena
Blow avto video snemalnik Blackbox DVR F480 omogoča snemanje in shranjevanje posnetkov sprednje in zadnje kamere naenkrat. Ima funkcijo zaznavanja gibanja, ciklično snemanje in G-senzor. Celoten opis
69,99 €
36,90 €
-47%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1412196

Predstavitev

Izjemna ločljivost sprednje in zadnje kamere

Lastniki avtomobilov se pogosto soočajo s strahom, da bo njihovega jeklenega konjička na parkirišču kdo poškodoval ali da bo postal tarča nepridipravov. Avto kamera BLOW F480 z LCD zaslonom z diagonalo 6,1 cm (2,4") in 140-° vidnim kotom hkrati snema in shranjuje posnetke sprednje in zadnje kamere v polni Full HD (1080 p) ločljivosti in zagotavlja natančno zajemanje prometnih znakov, registrskih tablic vozil, voznikovih obrazov oz. beleženje dogodkov na cesti. Odlično se znajde tako podnevi kot ponoči, kakovost videa se kljub slabšim svetlobnim pogojem ne spremeni. Tako vam niti tema ne bo preprečila dokumentiranja nesreče. 

Zahvaljujoč avto kameri F480 ne boste zamudili nobenih podrobnosti in boste imeli v primeru škodnega dogodka dovolj dokazov, ki jih boste lahko predložili policiji ali zavarovalnici. Avto kamera ima vgrajena tudi mikrofon in zvočnik.

Blow avto video snemalnik Blackbox DVR F480

Senzor gibanja, ciklično snemanje in G-senzor

Vgrajena je tudi funkcija zaznavanja gibanja (Motion Detector), kjer prične s snemanjem, ko se začne avtomobil premikati in tako lahko zazna ter posname vsako gibanje v okvirju kamere celo med vašo odsotnostjo.

Zahvaljujoč samodejnemu cikličnemu snemanju (loop recording) se snemanje vožnje nikoli ne ustavi, saj se najstarejši zapisi samodejno zamenjajo z novimi. Kamera slike, videje nenehno zapisuje, ne da bi pri tem morali ročno izbrisati vsebino vstavljene spominske kartice SD.

V fotoaparat je vgrajen tudi občutljiv G-senzor, ki zabeleži morebitno nenadno spremembo gibanja in posledično shrani poslikano zaporedje slik. Senzor G zagotavlja, da se dnevniki prometnih nesreč samodejno zaklenejo.

Zahvaljujoč majhni priročni velikosti F480 ne omejuje voznikovega vidnega polja. Kamera se povsem preprosto namesti na sprednje in zadnje steklo vašega vozila in poskrbi za enostavnost vsakodnevne uporabe naprave. Avto kamera se napaja preko 12-V priklopa na avtomobilski akumulator.

Blow avto video snemalnik Blackbox DVR F480

Tehnične podrobnosti

Zaslon LCD, 6,09 cm (2,4'')
Video ločljivost Full HD 1920 × 1080 (30fps)
Vidni kot 140°
Napajanje preko 12 V priklopa na avtomobilski akumulator
MicroSD do 32 GB
Ostalo snemanje in shranjevanje posnetkov sprednje in zadnje kamere naenkrat, senzor gibanja (Motion detection), ciklično snemanje (Loop recording), G senzor, vgrajena zvočnik in mikrofon, prikaz datuma in časa

Garancija: 1 leto