Booty Sparks Analni čep Rainbow srček large

Booty Sparks Analni čep Rainbow srček large

Številka: 100049132684
Partnerska prodaja
Analni čep Booty Sparks z mavričnim srčkom bo poskrbel za prijetne občutke, popoln sijaj in neverjetno zapeljiv pogled na vašo zadnjico. Zunanji del čepka krasijo mavrični kristali v obliki srčka, ima vitek vrat in lepo zaobljeno konico, ki zagotavlja enostavno vstavljanje in nošenje. Celoten opis
24,95 €
Vključno z DDV
Partner: Gtocka

Partnerska zaloga 2 artikla

31.7. - 1.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049132684

Predstavitev

Analni čep Booty Sparks z mavričnim srčkom bo poskrbel za prijetne občutke, popoln sijaj in neverjetno zapeljiv pogled na vašo zadnjico. Zunanji del čepka krasijo mavrični kristali v obliki srčka, ima vitek vrat in lepo zaobljeno konico, ki zagotavlja enostavno vstavljanje in nošenje. Čep je izdelan iz aluminija, ki je nealergen in varen za uporabo. Čepki s ploščatim zunanjim delom in ozkim vratom so udobnejši za nošenje in jih lažje uporabljate dalj časa. Aluminij se dobro odziva na temperaturo zaradi česar je čep hladen na dotik, vendar se bo hitro segrel na telesno temperaturo. Za dodatno stimulacijo lahko čep enostavno segrejte ali ohladite pod tekočo vodo. 

Čep lahko uporabljate z lubrikanti na vodni ali silikonski osnovi. Očistite ga enostavno z vodo in milom ali čistilom za erotične igračke.

Podrobnosti:

  • Uporabna dolžina: 7,8cm
  • Skupna dolžina: 9,1cm
  • Premer: 4cm
  • Barva: srebrno/mavrična
  • Material: aluminij