LTC Zunanja IP kamera, bela LTC, WiFi, 2.0MP IP66 MicroSD-128GB

LTC Zunanja IP kamera, bela LTC, WiFi, 2.0MP IP66 MicroSD-128GB

Številka: 100050258722
Partnerska prodaja
Zunanja IP nadzorna kamera Celoten opis
69,95 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 3 artikli

1.10. - 2.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100050258722

Predstavitev

Kompaktna zunanja nadzorna kamera LTC, opremljena s številnimi naprednimi in uporabnimi funkcijami. Kot nalašč za domačo in pisarniško uporabo.

Visoka kvaliteta

LTC kamera je cenovno ugodna in funkcionalna naprava, ki bo z lahkoto drastično povečala varnost vašega dvorišča, parcele ali parkirišča in vam omogočila, da boste brez skrbi dobro spali. Visoka kakovost materialov, uporabljenih pri izdelavi naprave, zagotavlja dolgo in nemoteno delovanje kamere ter zadovoljstvo uporabnikov.

Nič se ne bo skrilo!

Namestitev nadzora okoli določenega objekta znatno poveča tako varnost samega objekta, dragocenosti, kot tudi uporabnika samega. Na žalost nadzor ne zagotavlja 100-odstotne varnosti pred vlomi in krajo, čeprav je odlična preventivna metoda. Zato lahko kakovost snemanja igra ključno vlogo v neželeni situaciji. Kamera LTC je naprava z visoko kakovostjo posnetkov in širokim vidnim poljem. Kakovost 1080p je sodoben standard, ki zagotavlja jasno in ostro sliko, ob ustreznem stiskanju pa ne zavzame veliko prostora na disku. Vgrajeni nočni način omogoča visokokakovostno snemanje videa tudi po temi.

Uporaba na prostem

Kamera je bila zasnovana za zunanjo uporabo. Ohišje iz trde kovine in nosilec, prilagojen za pritrditev na steno / strop, sta odlična rešitev za spremljanje vaše nepremičnine. Stopnja zaščite IP66, s katero je kamera opremljena, pomeni, da se ne primerna za zunanjo uporabo. Brezhibno obvladuje dež in močan veter ter nenehno beleži dogajanje okoli vas.

Inteligentna aplikacija

Dandanes že sama prisotnost kamere ni dovolj. Tehnologija pametnih domov, ki se nenehno razvija, omogoča možnosti zaščite doma, ki so bile pred nekaj leti nemogoče. Lastnik pametnega telefona lahko aktivno komunicira s kamero, priključeno na brezžično omrežje, kjerkoli na Zemlji. Zahvaljujoč namenski aplikaciji IPC360 (QR koda v priročniku) lahko uporabnik kadar koli poveže kamero s svojim računom in do nje dostopa. Aplikacija omogoča ogled slike v živo in dostop do vgrajenega mikrofona in zvočnika.

 

Dve možnosti povezave

Kamera deluje prek Wi-Fi ali Etherneta. Brezžični vmesnik je priročen in zanesljiv način za povezavo mobilnih naprav z internetom, ki ne zahteva kablov. Vse, kar morate storiti, je to, da je kamera v dosegu vašega usmerjevalnika in imeti dostop do električne vtičnice. Če imate raje tradicionalne rešitve in imate možnost, da kamero povežete žično, vam to omogočajo vgrajena vrata Ethernet.

Zunanji pomnilnik

Poleg tega, da si lahko v živo ogledate sliko kamere, se lahko vsi posnetki in fotografije sproti shranjujejo tudi v pomnilnik naprave. Kamera je opremljena z režo za kartice microSD, zahvaljujoč kateri se uporabnik odloči o zmogljivosti naprave, namenjene snemanju. Uporaba takšne rešitve omogoča tudi enostavno prenašanje posnetkov od same naprave, kar bi bilo v primeru vgrajenega pomnilnika težje. To je uporabno za predvajanje posnetkov v drugi napravi in ​​varnostno kopiranje. Kamera podpira kartice microSD do 128 GB.

 

Dvosmerna komunikacija

Vgrajeni zvočnik in mikrofon uporabniku omogočata aktivno interakcijo s kamero z namensko aplikacijo. Zahvaljujoč mikrofonu lahko uporabnik posluša, kaj se trenutno dogaja na lokaciji kamere, funkcija domofona pa omogoča pretakanje glasu iz telefona neposredno v zvočnik kamere. To vam omogoča pogovor z osebo v sobi ali soočenje z neželeno osebo.

 

Sistem obveščanja

Komunikacija s kamero prek aplikacije pomeni, da uporabnik ves čas ve, kaj se dogaja v njegovem domu, ne glede na to, kje je. Ne morete pa pričakovati, da bo uporabnik v primeru suma grožnje neprestano preverjal kamere. Zato je kamera opremljena s sistemom za zaznavanje gibanja, katerega aktiviranje samodejno pošlje obvestilo na vaš telefon. Ko se nekdo pojavi v dosegu kamere, boste vi prvi vedeli za to.

Blagovna znamka: LTC

1 / 2,9-palčni slikovni senzor CMOSNočni način: Da, 18 x SMD LEDH.264 video stiskanjeLočljivost: 1920 × 1080 px / 2 MPOmrežni vmesnik: 1 x RJ-45 10M / 100M, vtičnica LANWiFi in IEEE802.11 frekvenca a / b / g / nFrekvenca: 2,4 ~ 2,4835 GHzReža za pomnilnik: microSD do 128 GBObvestilo o alarmu: Sporočilo preko aplikacijeNačin alarma: Zaznavanje gibanjaNapajanje: DC 12 V / 1 AVključeno:

1 x nadzorna kamera

1 x napajalnik1 x WiFi antena1 x komplet dodatkov za pritrditev