FIBARO senzor za vrata in okna FI-GGHDW-002-1 za HomeKit

Znamka: FIBARO Naša številka: 1064130

FIBARO senzor za vrata in okna FI-GGHDW-002-1 za HomeKit

Senzor za vrata in okna je prilagojen posebej za delovanje z Apple HomeKit. Osupnil vas bo s sodelovanjem z ostalimi napravami, poleg gibanja pa zaznava še temperaturo. Obvestila pošlje kar na vaš mobilni telefon – preprosto in učinkovito. Celoten opis

64.88

64,88 €

Naša številka: 1064130

Predstavitev

Opis artikla

Vse, kar potrebujete za vaš pametni dom

Namestitev senzorja za vrata in okna v vašem domu povečuje varnost in udobje vseh družinskih članov.

Vsestranski senzor za vrata in okna Fibaro 2 FGDW-002–1 poleg zaznavanja gibanja meri še temperaturo, saj ima vgrajeno binarno funkcijo. Deluje lahko tudi kot varnostni pripomoček, saj vas obvešča o odpiranju, kadar vas ni doma. Lahko ga nastavite tako, da ko se vrnete domov, senzor zažene t. i. sceno – sinhronizirano prižiganje naprav in luči, ki jih želite imeti prižgane, ko se vrnete domov. Poleg tega vam ne bo več potrebno skrbti, da bi vrata ali okna po nesreči pozabili odprta – senzor vam na pametni telefon pošlje obvestilo, s preprostim ukazom pa jih lahko preko senzorja zaprete.

Senzor se povezuje preko Bluetooth. Posodobitve potekajo samodejno, zato vam za to ni potrebno skrbeti.

Deluje tako, da ločimo senzor in njegov magnet. Beleži, kdaj so vrata odprta in kdaj se ga sname. Montiranje je zelo enostavno, namestite pa ga lahko na vrata, okna, garažna vrata ali zastore. Napajanje je baterijsko, zato vam žice s senzorjem Fibaro zagotovo ne bodo v napoto. Ima tudi LED-lučko, ki signalizira status naprave. Združljivostsistemom HomeKit je zagotovljena za še lažjo uporabo in kompatibilno delovanje z ostalimi napravami Applove serije izdelkov za pametni dom.

Izboljšana verzija ima za 50 % daljše delovanje baterije, širšo pasovno širino, dodano funkcijo Plug&Play, samostojno odpravljanje napak, samodejno posodabljanje preko brezžičnega omrežja ter izboljšano zajemanje informacij o izdelku.

Izdelek je elegantnega videza, z nevpadljivo belo barvo pa ne bo motil oblikovanja preostale opreme.

Tehnične podrobnosti:

  • Barva: bela
  • Tip: senzor za vrata (tudi garažna), okna in zastore
  • Dimenzije: 70,8 × 17,7 mm in 24,9 × 8 mm
  • Protokol: Bluetooth
  • Kompatibilnost: Apple HomeKit, mobilne naprave iOS 9 ali novejše

Garancija: 1 leto

Video predstavitev


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Smart ne