FIBARO senzor razlitja tekočin FGBHFS-101 za HomeKit

Znamka: FIBARO Naša številka: 1064131

FIBARO senzor razlitja tekočin FGBHFS-101 za HomeKit

Senzor FI-FGFS-101 ZW5 priznane blagovne znamke Fibaro vam bo hitro in učinkovito ustavil razlitja v vašem domu, o njih pa vas bo tudi obvestil. Vgrajen ima tudi merilec temperature, ki mu omogoča, da uravnava temperaturo talnega gretja. Verzija je kompatibilna s HomeKit. Celoten opis

72.7

72,70 € Vključno z DDV

Naša številka: 1064131

Predstavitev

Opis artikla

Brez strahu pred puščanjem tekočin

Senzor za tekočine Fibaro FI-FGFS-101 ZW5 je še en vrhunski izdelek proizvajalca pametnih naprav Fibaro. Zaznava tekočino, poleg tega pa tudi temperaturo. Verzija izdelka je primerna za Apple HomeKit sistem.

Kot ostali izdelki iz serije je tudi senzor za tekočino eleganten in majhen, a izredno zmogljiv. Omogoča kombinacijo različnih lastnosti – zaznava razlitje tekočine, ima temperaturni senzor, lahko opozori na vlome, ima indikator svetlobe, zvočni alarm ter teleskopske nožice.

Ko zazna razlitje vode, to sporoči z alarmom, na pametni telefon pa prejmete obvestilo o razlitju in mestu razlitja. Ko zazna puščanje vode, zapre vodovodne cevi in ustavi nadaljnje puščanje – kljub manjšemu lokalnemu razlitju bo vaš dom varen pred večjimi puščanji in večjo škodo. Sistem zaznava tudi, če se ga poskuša odstraniti. Zaradi merilnika temperature lahko nadzoruje tudi talno ogrevanje.

Tehnične podrobnosti:

  • Barva: bela
  • Dimenzije: 71 mm (premer) x 29,3 mm (višina)
  • Kompatibilnost: Apple iOS 9 in novejši, naprave iz serije HomeKit
  • Funkcije: zaznava razlitje tekočine, ima temperaturni senzor, ima indikator svetlobe in zvočni alarm
  • Protokol: Bluetooth
  • Obvestila: pošilja jih na pametni telefon

Video predstavitev


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Smart da