FIBARO senzor gibanja FBGHMS-001 za HomeKit

Znamka: FIBARO Naša številka: 1064132

FIBARO senzor gibanja FBGHMS-001 za HomeKit

Fibarov senzor osupljivih zmogljivosti in privlačnega dizajna vas bo navdušil s senzorjem za gibanje, temperaturo, smer premikanja, s povezovanjem z drugimi napravami ter številnimi drugimi funkcijami, ki bodo vaš vsakdan spremenili v užitek. Izdelek je primeren za HomeKit. Celoten opis

65.1

68,99 €
65,10 €
-5%

Naša številka: 1064132

Predstavitev

Opis artikla

Izjemen v vseh pogledih

Večnamenski senzor gibanja Fibaro FGMS-001 ZW5 vas bo presenetil s številnimi funkcijami in izjemno zmogljivostjo – besedi senzor daje povsem nove razsežnosti.

Zagotovo eden najboljših senzorjev na svetu je bil izdelan z najsodobnejšo tehnologijo. Poseben dosežek je tudi njegova majhna velikost, sploh v primerjavi s številnimi funkcijami, ki jih premore.

Verzija je primerna za Applovo linijo izdelkov za pametne domove HomeKit. Upravljate ga lahko povsem preprosto preko pametnega mobilnega telefona s povezavo Bluetooth. Kompatibilen je z operacijskim sistemom iOS 9, nadzorujete ga pa lahko tudi z Applovo aplikacijo za prepoznavanje glasu in glasovnih ukazov Siri.

Številne funkcije in osupljiva zmogljivost

Posebej osupljivo je njegovo povezovanje z drugimi napravami. Poleg tega tudi meri temperaturo in zaznava intenzivnost svetlobe, glede na katero prilagaja intenzivnost svetenja luči. Analizira tudi smer gibanja in kdaj ga nekdo poskuša odpreti.

Ko zazna gibanje, se obarva glede na trenutno višino temperature v prostoru. Senzor je zelo uspešen tudi kot alarmna naprava, saj beleži vse informacije, ki so pomembne za vašo varnost. Obvestila o gibanju pošlje kar na vaš pametni telefon.

Če želite, se lahko zjutraj, ko vstanete, z vami zbudi tudi vaš dom – ob zaznanem premikanju se vklopijo tudi elektronske naprave. Posebej nepogrešljiv je za starše, saj spremlja premikanje v otroški sobi in vas o tem obvesti. Občutljivost lahko prilagodite tako, da ignorira premikanje manjših živali.

Eleganten videz in funkcionalnost

Moderna kroglasta oblika snežno bele barve posnema videz mačjega očesa. Dimenzije izdelka so 47,7 × 45,5 × 46 mm.

Senzor se napaja z baterijo in ne potrebuje prav nobenih kablov, kar skupaj s pametnim oprijemom omogoča, da ga namestite kamorkoli želite – na predmete, steno ali strop, njegovo lokacijo pa lahko brez težav spreminjate. Posamezna baterija zagotavlja kar dve leti delovanja senzorja.

Tehnične podrobnosti:

  • Barva: barva
  • Dimenzije: 47,7 mm x 45,5 mm x 46 mm
  • Kompatibilnost: iOS – Apple HomeKit
  • Protokol: Bluetooth
  • Nadzor z glasom: Apple Siri
  • Napajanje: baterija
  • Zaznava: gibanje, temperaturo, jakost svetlobe

Garancija: 1 leto

Video predstavitev


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Smart da