FIBARO pametni upravljalnik KeyFob

Ocena: 1 1 ocen Znamka: FIBARO Naša številka: 1064129

FIBARO pametni upravljalnik KeyFob

Z upravljalnikom za pametne naprave KeyFob boste zlahka nadzorovali svoj pametni dom. S šestimi gumbi premore kar 30 različnih ukazov, ki jih lahko določite po svoji želji. Celoten opis

51.2
1 1

51,20 € Vključno z DDV

Naša številka: 1064129

Predstavitev

Opis artikla

Nepogrešljiv v vsakem domu

Nepogrešljiv pripomoček za vsak pametni dom je zagotovo daljinski upravljalnik KeyFob priznane blagovne znamke Fibaro.

Upravljalnik je bil izdelan enako kot ostali izdelki Fibaro – natančno, z mislijo na vse detajle, elegantno in vrhunske kakovosti. Zaradi ergonomične oblike in kompaktne velikosti se popolno prilega dlani, brez težav se shrani v vsak žep, dvignjeni gumbi pa zagotavljajo prijetno in hitro otipanje želenega gumba. Dodajanje upravljanika v pametni sistem je enako preprosto kot njegova uporaba – povsem enostavno. Naprava se povezuje preko povezave Wireless, začetne nastavitve pa opravite preko pametnega telefona.

Kar 30 različnih ukazov

Šest gumbov omogoča kar 30 različnih možnih ukazov – vsako tipko lahko pritisnete na 4 različne načine (enojni, dvojni, trojni klik ali pridržan klik), prepozna pa tudi 6 kombinacij od 2–5 gumbov, kadar je upravljalnik ugasnjen. Za zavarovanje pred nehotenimi pritiski ali nezaželeno uporabo se ga lahko tudi zaklene in nastavi varnostno kombinacijo za odklepanje. Lahko ga prilagodite tako, da se brez kode za odklepanje lahko uporablja le nekatere funkcije.

Priročnost in prilagodljivost

Z enim samim upravljalnikom lahko upravljate vse – ali vsaj večino – pametnih naprav v vašem domu: prižgite glasbo, televizor, zagrnite zavese, prižgite luč in nastavite svetlost, nastavite temperaturo ali pa skuhajte kavo – vse iz naslanjača. Nastavite lahko tudi t. i. scene – ukaz, ki združuje kombinacijo različnih ukazov – ko se vrnete domov, lahko z enim samim ukazom prižgete luč, zaženete ogrevanje, zaprete okna in prižgete glasbo. Življenje še nikoli ni bilo tako udobno! Seveda pa uporaba ni omejena na dom – enako priročen in uporaben je tudi na delovnem mestu.

Tehnične podrobnosti:

  • Barva: bela
  • Tip: upravljalnik za vse pametne naprave
  • Dimenzije: 70 × 38 × 17 mm
  • Število možnih ukazov: 30
  • Zaklepanje: da, odklepanje s kodo
  • Povezava: Wireless

Garancija: 1 leto

Video predstavitev


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Smart ne