Einhell akumulatorski vrtalni vijačnik TE-CD 18 Li Expert (4513850)

Einhell akumulatorski vrtalni vijačnik TE-CD 18 Li Expert (4513850)

Številka: 1076249
Odlična cena
Samostojni vrtalnik/vijačnik Einhell TE-CD 18 Li Expert je primeren za običajna dela v domu, garaži ali delavnica, z visokim maksimalnim navorom 48 Nm pa je primeren tudi za težja opravila. Vgrajeno ima delovno svetilko, priložen pa je pas za nošenje. Dobava je brez baterije in polnilnika. Celoten opis
99,90 €
51,99 €
-47%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1076249

Predstavitev

Zmogljivo delovanje

Einhell TE-CD 18 Li Exprert je zanesljiv vrtalnik/vijačnik iz družine Einhell izdelkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. Omogoča opravljanje različnih del v domu, delavnicah, garažah, itd.

Robustno ohišje, 2 stopnji hitrosti in zmogljiv motor dosežejo visok navor 48 Nm, kar je dovolj za zahtevna vrtanja in odvijanja. Stroj je opremljen z LED delovno svetilko, ki osvetli delovno površino. Ergonomski ročaj zagotavlja enostavno in nenaporno rokovanje, pri tem pa pomaga tudi priložena sponka za pas.

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Napajanje: 18 V 1500 mAh Li-Ion (ni priložena)
  • Število hitrosti: 2
  • Prosti tek (hitrost 1): 0–320 min−1
  • Prosti tek (hitrost 2): 0–1350 min−1
  • Največji navor: 48 Nm
  • Število stopenj navora: 24
  • Vrtalna glava: 10 mm
  • Teža: 1,1 kg
  • Dobava je brez baterije in polnilnika

Garancija: 2 leti


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo