Einhell akumulatorski večnamenski brusilnik TE-OS 18/1 Li-Solo (4460713)

Einhell akumulatorski večnamenski brusilnik TE-OS 18/1 Li-Solo (4460713)

Številka: 1126224
Einhellov večnamenski akumulatorski brusilnik TE-OS 18/1 je priročno in vsestransko orodje z ergonomskim ročajem in največjo funkcionalnostjo za gladko brušenje vseh površin. Celoten opis
49,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 1126224

Predstavitev

Vsestransko orodje

Brezžični brusilniki TE-OS 18/1 Li-Solo je opremljen z „Extreme Fix“ Velcro pritrditvijo, ki omogoča enostavno menjavo brusnega papirja in visoko stopnjo odstranjevanja materiala zaradi majhnega zdrsa. Za čisto okolje je na voljo zbiralna posoda z aktivnim odstranjevanjem prahu. S pomočjo adapterja lahko škatlo zamenjate s sesalnikom za neposredno izsesavanje prahu. Na ta način zrak ostane čist in brusni papir oster. Robusten aluminijast ventilator zagotavlja, da brusilnik teče gladko, za doseganje optimalnih rezultatov.

Brusilnik spada v družino Power X-Change in je dobavljiv brez baterije in polnilnika.

Obseg dpbave:

  • Večnamenski brusilnik
  • Adapter za sesalec
  • 6 listov brusnega papirja (3P120/3P240)
western-digital

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Baterija: 18 V
  • Nihajoče število vrtljajev: 24000 min ^-1
  • Nihajni krog: 1,6 mm
  • Delta brusilna površina: 93 × 60 × 105 mm
  • Površina brušenja: 104 cm2

Garancija: 2 leti


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo