Gardena akumulatorska kosilnica PowerMax Li-40/37, brez baterije (5038-55)

Gardena akumulatorska kosilnica PowerMax Li-40/37, brez baterije (5038-55)

Številka: 2485432
Akumulatorska kosilnica za urejanje večjih travnih površin ponuja zmogljiv motor, ergonomski ročaj, CnC Plus sistem, nastavitev višine košnje in zmogljivo baterijo. Celoten opis
309,99 €
Vključno z DDV
303,45 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

4.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
6.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2485432

Predstavitev

Gardena akumulatorska kosilnica PowerMax Li-40/37, brez baterije (5038–55)


Zmogljiva, okretna in z baterijskim pogonom – prilagojena negi večjih travnih površin

Okretna in zmogljiva akumulatorska kosilnica PowerMax Li-40/37 je izjemno prilagojena za nego večjih travnih površin. Posebno kaljeno rezilo omogoča optimalne rezalne rezultate. ErgoTech Plus ročaj je udoben pri delu in omogoča izjemno enostavno potiskanje kosilnice. Funkcija QuickFit Plus omogoča izjemno enostavno 5-stopenjsko nastavitev višine košnje. Usmerjevalniki trave ob straneh kosišča zagotavljajo enostavno košnjo ob zidovih in robnikih. CnC Plus sistem omogoča učinkovito košnjo in pobiranje ter zmanjša potrebo po pogostem praznjenju zbiralnika. Zložljiv ročaj poskrbi, da je kosilnica enostavna za transport in jo je mogoče shraniti na majhnem prostoru. Set vsebuje baterijo in polnilec. Kosilnico poganja sistemska baterija s 40V (največja izhodna moč 40 V, nominalna 36 V) in 4,2 Ah ki ne porebuje posebnega vzdrževanja(baterija ni priložena). Baterijo se lahko kadarkoli hitro napolni brez spominskega učinka.

Gardena akumulatorska kosilnica PowerMax Li-40/37, brez baterije (5038-55)

Lastnosti

Zmogljiva baterijska tehnologija

Li-Ionska zamenljiva sistemska baterija je zmogljiva, ne potrebuje veliko vzdrževanja, se fleksibilno polni in je enostavna za menjavo. LED prikazovalnik prikazuje trenutno stanje napolnjenosti baterije. Gardena HeartBeat sistem 40V* enote se lahko napajajo z Gardena sistemskimi baterijami BLI-40/100 in BLI-40/160.

western-digital

Zmogljiv PowerPlus motor

Brezkrtačni PowerPlus motor ima visok pogon in je še posebej učinkovit za daljše delovne čase in dolgo življenjsko dobo izdelka.

western-digital

Učinkovito košenje in zbiranje

S CnC Plus sistemom prinaša baterijska kosilnica zavidljive rezultate. Zaradi izboljšanega in vodenega kroženja zraka pristane v zbirni košari bistveno več odrezkov trave, kar zmanjša pogostost praznjenja med košnjo.

western-digital

Ergonomski ročaj

Ročaj z ergonomsko oblikovanimi stikali omogoča enostavno in prilagodljivo uporabo. Ergonomska oblika ročajev podpira naravni položaj roke, kar omogoča enostavno potiskanje in manevriranje kosilnice. Kosilnico lahko fleksibilno upravljate in aktivirate ne glede na položaj ročaja.

western-digital

Primerno za različno visoke uporabnike

Teleskopska gred se lahko optimalno prilagodi vsakemu uporabniku, ne glede na njegovo višino. Zložljiv ročaj lahko zlahka zložite, da prihranite na prostoru pri shranjevanju, in za udoben transport.

western-digital

Enostavna nastavitev višine košnje

Funkcija centralnega nastavljanja višine QuickFit Plus omogoča enostavno prilagajanje višine košnje, s pritiskom na gumb.

western-digital

Tehnične podrobnosti

Vrsta kosilnice: rotacijska
Širina košnje: 37 cm
Velikost košare: 45 L
Višina reza: 20–60 mm
Nastavitev višine košnje: centralno
Zmogljivost: 450 m²
Glasnost: 92 dB
Teža: 13,7 kg

Garancija: 2 leti