Gardena robotska kosilnica Smart Sileno Life 1000 m² Set (19114-32)

Gardena robotska kosilnica Smart Sileno Life 1000 m² Set (19114-32)

Številka: 2844974
Robotska kosilnica, ki je primerna za košnjo travnatih površin do 1000 kvadratnih metrov. Funkcija CorridorCut bo poskrbela, da se bo kosilnica znašla tudi v ozkih prehodih in slepih poteh. Zahvaljujoč pametnemu sistemu SensorCut pa bo imela vaša trata enakomeren vzorec brez motečih prog in črt. Celoten opis
1.424,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2844974

Predstavitev

Idealna za srednje velike in kompleksne travnate površine

Robotska kosilnica Sileno Life je primerna za košnjo trat velikosti do 1000 kvadratnih metrov. Funkcija CorridorCut bo poskrbela, da se bo kosilnica znašla tudi v ozkih prehodih (do 60 cm) in slepih poteh. Na koncu slepe poti se bo samodejno obrnila in začela kositi nazaj. Opremljena je tudi s funkcijo SensorControl za samodejno prilagajanje časa košnje na podlagi rasti trave.

Gardena Sileno Life robotska kosilnica

Različni načini košnje in delovanje v vseh vremenskih razmerah

Funkciji točkovne in spiralne košnje naredita Sileno Life idealno za težko dostopne površine, na primer pod trampolinom ali vrtnim pohištvom. Pametni sistem SensorCut poskrbi za enakomeren vzorec brez prog. 

Kosilnica omogoča košnjo v vsakem vremenu, tudi v dežju. Vgrajen je pametni senzor za mraz, ki zazna temperature blizu točke ledišča in zaustavi košnjo, da zaščiti vašo trato.

Gardena Sileno Life robotska kosilnica

Varna in zanesljiva

Mejni kabel vam omogoča, da kosilnica pokosi le določene predele trate. Izjemno občutljivi senzorji trka zagotavljajo, da se robotska kosilnica ne bo ustavila zaradi ovir. Če kosilnico dvignemo, drugi sklop senzorjev takoj ustavi rezila in tako prepreči poškodbe.

Gardena Sileno Life robotska kosilnica

Enostavna nastavitev in čiščenje

Pri nastavitvi si lahko pomagate s programskim pomočnikom, ki vam bo zelo olajšal delo. V intuitivni meni vnesite velikost vaše trate ter želene čase košnje in izračunal vam bo načrt košnje v skladu z delovanjem Sileno Life. Načrt košnje lahko po potrebi spremenite ali prilagodite.

Po opravljenem delu se sama vrne v polnilno postajo. Njena robustna zasnova pa omogoča enostavno čiščenje ostankov trave in ostale umazanije kar z vrtno cevjo.

Gardena Sileno Life robotska kosilnica

Stabilna in varna povezava

Naprava Gardena Smart omogoča vsem pametnim sistemskim napravam Gardena brezžično komunikacijo s pametno aplikacijo. Stabilna in varna povezava je mogoča zahvaljujoč izjemno zmogljivi radijski tehnologiji. Dve integrirani anteni visoke moči zagotavljata stabilno in varno povezavo tudi na velike razdalje.

Gardena Sileno Life robotska kosilnica

Tehnične podrobnosti

Delovno območje 1000 m² ± 20 %
Polnilni sistem avtomatski
Največji naklon 35 %
Napajanje Li-Ion
Čas polnjenja 60 min
Življenjska doba baterije 65 min
Povprečna poraba ob največji obremenitvi 6 kWh
Višina košnje 20–50 mm
Širina košnje 22 cm
Hrup 58 dB(A)
Pametne funkcije CorridorCut, SensorControl, SensorCut, senzor mraza, točkovna in spiralna košnja
Zaslon LCD
Časovnik da
Varnostne funkcije alarm, PIN koda, senzor nagiba, dvižni senzor
Dodatna oprema mejni kabel (200 m), klini (300 kosov)
Dimenzije (V x Š x G) 23 × 39 × 58 cm
Masa 7,3 kg

Garancija: 2 leti