Watchmark Smartwatch WL13 black silicone

Watchmark Smartwatch WL13 black silicone

Številka: 10607279
Partnerska prodaja
To je ura, ki poleg odličnega in modnega videza opravlja tudi številne naloge. Ne prikazuje le časa in datuma, temveč tudi meri pulz, krvni tlak in nasičenost krvi ter izvaja meritve EKG. Poleg tega meri kakovost spanja. Celoten opis
97 €
Vključno z DDV
Partner: WATCHMARK
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 5+ artikli

25.8. - 26.8. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja WATCHMARK

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 10607279

Predstavitev

Watchmark – Smartwatch WL13  

 

To je ura, ki poleg odličnega in modnega videza opravlja tudi številne naloge. Ne prikazuje le časa in datuma, temveč tudi meri pulz, krvni tlak in nasičenost krvi ter izvaja meritve EKG. Poleg tega meri kakovost spanja. Uporabnika obvešča o dohodnih telefonskih klicih, sporočilih SMS in takojšnjih sporočilih. Vgrajeni mikrofon in zvočniki omogočajo opravljanje klicev neposredno iz pametne ure. 

 

Ključne lastnosti: 

 

1. Ostanite na tekočem. 

 

Če uro s telefonom povežete prek povezave Bluetooth, lahko s pametne ure opravljate klice in pri tem ohranite visoko kakovost zvoka. Na zaslonu so prikazana obvestila iz priljubljenih aplikacij, kot so: Facebook, Instagram ali Twitter in branje sporočil SMS. Po sinhronizaciji s telefonom bo telefonski imenik pametne ure na voljo v napravi. Telefona vam ni treba več vzeti iz žepa, saj ne boste verjeli, kako preprosto in priročno je to. 

 

2. Celodnevno sledenje dejavnosti 

 

Pametna ura lahko spremlja dnevno aktivnost, šteje korake, razdaljo, meri srčni utrip in porabljene kalorije. Ko je naprava povezana s telefonom, bo uporabljala GPS in beležila vašo tekaško pot, na voljo pa je tudi možnost nastavitve dnevnega cilja za število korakov. Ta osebni trener na zapestju vam bo pomagal izboljšati vašo obliko s spremljanjem napredka pri vadbi. 

 

3. Merjenje utripa – funkcija merilnika srčnega utripa 

 

Pulz je število srčnih utripov na minuto. Sprejeta norma je med 60 in 100 udarci na minuto. Če je pulz povišan, govorimo o tahikardiji, če je znižan, pa o bradikardiji. Upoštevati je treba, da je frekvenca pulza odvisna od več dejavnikov, vključno s starostjo, telesno kondicijo, spolom ter našim zdravjem in telesnim stanjem. 

 

4. Merjenje krvnega tlaka – monitor krvnega tlaka 

 

Zelo pomemben zdravstveni parameter, s katerim lahko ocenimo svoje zdravstveno stanje. Arterijski krvni tlak je sila, s katero kri pritiska na stene arterij med krčenjem srčne mišice in nato med diastolo. Sprejeta norma za sistolični krvni tlak je 120 mm Hg, za diastolični pa 80 mm Hg. Pomembno je vedeti, da krvni tlak čez dan nenehno niha, spreminja pa se tudi s starostjo. Krvni tlak je višji pri starejših ljudeh, pri otrocih in kronično bolnih ljudeh pa so lahko parametri tudi drugačni. Zelo pomembno je, da ta parameter redno spremljate, po možnosti v mirovanju in ob določenih urah dneva. 

 

5. Merjenje EKG 

 

EKG ali elektrokardiogram je test električne aktivnosti srca. Omogoča odkrivanje številnih bolezni, povezanih s kardiovaskularnim sistemom. Preiskava je neboleča in neinvazivna, rezultat pa je znan po nekaj sekundah. Na podlagi rezultatov lahko zdravnik ugotovi, ali naše srce deluje pravilno. 

 

6. Merjenje nasičenosti – pulzni oksimeter 

 

Nasičenost s kisikom, tj. stopnja oksigenacije krvi. To je zelo pomemben parameter, s katerim lahko v nekaj sekundah ocenimo svoje zdravstveno stanje. Običajno je stopnja nasičenosti med 95 in 100 %. Ko raven oksigenacije pade pod 95 %, obstaja nevarnost hipoksije, tj. stanja, ko so naše celice premalo oksigenirane. 

 

7. Monitor spanja 

 

Naša pametna ura analizira vaš spanec in vam pomaga zagotoviti zdrav in reden počitek. Spanje odraslega človeka naj bi trajalo približno 7–8 ur. Na količino spanja vplivajo predvsem starost in genetski dejavniki. Spanje lahko razdelimo na dve fazi: NREM (v tej fazi so gibi oči počasni) in REM (za to fazo so značilni hitri gibi oči). Zgodi se tudi, da se ponoči prebudimo, česar se zjutraj ne spomnimo. 

 

Tehnične specifikacije: 

  

Združljiv z operacijskim sistemom iOS od različice 8.0 in Android od različice 4.4 

Bluetooth 4.2 

Čip MTK2502 

Vodotesnost do IP68 

1,3-palčni barvni zaslon na dotik IPS s povečano ločljivostjo 240×240 px 

barvni meni 

Baterija s kapaciteto 290 mAh 

Senzor G – ko dvignete roko, se zaslon prižge, ko roko spustite, pa se ugasne. 

 

Dodatne funkcije, ki so na voljo v pametni uri in aplikaciji: 

  

Čas, datum, dan v tednu 

Funkcija Ne moti – zelo uporabna med poslovnimi sestanki 

Pedometer 

Števec kalorij 

Prevožena razdalja 

Vibracijski alarm 

Štoparica 

Funkcija Iskanje telefona – nikoli več ne izgubite telefona 

Sinhronizacija telefonskega imenika 

Dnevnik klicev 

Upravljanje predvajanja glasbe v pametnem telefonu 

Fotografiranje na daljavo – fotografiranje na daljavo, ko ste povezani s telefonom 

Koledar 

Nastavitve svetlosti zaslona 

Izbirate lahko med več številkami ure 

 Vključeno: 

 

Pametne ure 

Uporabniški priročnik