Watchmark Smartwatch Active gold

Watchmark Smartwatch Active gold

Številka: 10628791
Partnerska prodaja
Modna zasnova pametne ure vam omogoča, da poudarite individualni slog vsake ženske. Ura ni le privlačna, temveč vas motivira za skrb za zdravje in vam pomaga v vsakdanjem življenju. Zamenjajte številčnico ali si nadenite nov trak za elegantnejši ali športnejši videz. Celoten opis
111 €
Vključno z DDV
Partner: WATCHMARK
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 5+ artikli

25.8. - 26.8. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja WATCHMARK

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 10628791

Predstavitev

Watchmark – Smartwatch Active 

 

 

Modna zasnova pametne ure vam omogoča, da poudarite individualni slog vsake ženske. Ura ni le privlačna, temveč vas motivira za skrb za zdravje in vam pomaga v vsakdanjem življenju. Zamenjajte številčnico ali si nadenite nov trak za elegantnejši ali športnejši videz. 

 

Ključne lastnosti: 

 

1. športni načini 

 

Pametna ura vam bo pomagala izboljšati obliko, saj bo spremljala napredek pri vadbi in ga beležila v aplikaciji. Med dejavnostjo ura med drugim beleži razdaljo, porabljene kalorije, srčni utrip, korake in čas. Pametna ura ima 10 športnih načinov: tek na prostem/notranji tek, hoja na prostem/notranji tek, gorski pohod, stepper, kolesarjenje, stacionarno kolo, orbiter, veslanje. 

 

 

2. Obvestila 

 

Pametna ura vam bo pomagala pri aktivnem življenjskem slogu. Z vibracijskim signalom boste na uro prejeli informacije o dohodnem klicu z imenom stika iz telefonskega imenika pametnega telefona. Na zaslonu ure lahko zavrnete dohodni klic. Videli bomo tudi obvestila iz aplikacij, kot so Facebook, in sporočila SMS – začetek vsebine se bo prebral neposredno na uri. Naprava shranjuje informacije o zadnjih nekaj obvestilih. Telefona ni več treba vzeti iz žepa, temveč informacije preberite na pametni uri. 

 

3. Spremljanje ženskega ciklusa 

 

V aplikaciji lahko izbirate med 4 možnostmi: menstrualni cikel, ovulacija, nosečnost in materinstvo. Po vnosu podatkov v aplikacijo pametna ura zabeleži menstrualne cikle in vas opomni, kdaj bo naslednji. Po izbiri možnosti ura pošlje prilagojene nasvete. 

 

4. Upravljanje glasbe 

 

Ko pametno uro povežete z aplikacijo v telefonu, jo lahko uporabite kot daljinski upravljalnik za upravljanje glasbe, ki se predvaja v pametnem telefonu. Ta funkcija omogoča previjanje nazaj, ustavljanje ali nadaljevanje skladb. Ne vzemite telefona iz žepa ali torbice, temveč vse nadzorujte z uro! 

 

5. Nadzor kamere 

 

Naša pametna ura analizira vaš spanec in vam pomaga poskrbeti za zdrav in reden počitek. S pametnimi urami Watchmark lahko fotografirate na daljavo. Napravo preprosto povežite z aplikacijo v telefonu in fotografirajte neposredno z zapestja, ne da bi za to potrebovali palico za selfije. Funkcija je še posebej uporabna pri avtoportretih ali skupinskih posnetkih. 

 

6. Zdravstvene funkcije 

 

Ura ima vgrajene senzorje in LED diode za neprekinjeno spremljanje zdravstvenih parametrov, kot so: 

 

- Pulz ali srčni utrip je število utripov srčne mišice v eni minuti. Sprejeta norma je med 60 in 100 udarci na minuto. Kadar se pulz poveča, govorimo o tahikardiji, kadar se zmanjša, pa o bradikardiji. Upoštevati je treba, da je pulz odvisen od več dejavnikov, med drugim od starosti, telesne kondicije, spola, pa tudi od našega zdravja in stanja treniranosti. Med telesno dejavnostjo se nam poveča utrip, in če ga ne spremljajo dodatni simptomi, je to naravno stanje. 

 

- Krvni tlak je sila, s katero kri pritiska na stene arterij med krčenjem srčne mišice in nato v diastoli. Sprejeta norma za sistolični krvni tlak je 120 mm Hg, za diastolični pa 80 mm Hg. Pomembno je vedeti, da krvni tlak čez dan nenehno niha, spreminja pa se tudi s starostjo. Čim starejši je človek, tem višji je krvni tlak. Obstajajo tudi različni normativi za otroke in osebe s kroničnimi boleznimi. Zelo pomembno je, da ta parameter redno preverjate. Meritve je najbolje opravljati v mirovanju in ob relativno stalnih dnevnih urah. 

 

Tehnični podatki: 

 

Posebna aplikacija za telefon Ha Band 

Združljiv z iOS 9.0+ in Android 4.4+ 

Bluetooth različica 4.0 

Procesor GR5515I0ND 

Čip za spremljanje srčnega utripa PD70 

Vodotesnost do IP67 

1,09'' barvni zaslon na dotik HD 

Ločljivost 240×240 px 

Baterija 160 mAh 

Čas polnjenja približno 2 uri 

  

 

Funkcije, ki so na voljo v aplikaciji: 

 

Zgodovina števila korakov, prehojene razdalje, števila porabljenih kalorij, dolžine spanja, pulza, tlaka 

Personalizacija podatkov – višina, teža 

Prilagajanje številčnice – posebna aplikacija omogoča spreminjanje in prenos neomejenega števila številčnic, tako da lahko uro popolnoma prilagodite svojemu slogu. 

Budilka 

Opomnik, ko se ne premaknete 

Alarm za visok srčni utrip 

Nastavitve dolžine osvetlitve ozadja 

Senzor G – ko dvignete roko, se zaslon osvetli, ko roko spustite, pa ugasne. 

Funkcija Iskanje telefona – nikoli več ne izgubite telefona 

Kalibracija merilnika krvnega tlaka 

Način Ne moti – idealen za poslovne sestanke 

Nastavljiva svetlost zaslona 

 

Dodatne funkcije, ki so na voljo v pametni uri: 

 

Vremenska napoved – uporabna funkcija, ki vam prikaže trenutno vreme in napoved za naslednji dan za lokacijo, na kateri se trenutno nahajate. 

Spremljanje spanja – pametna ura analizira vaše spanje in vam pomaga poskrbeti za zdrav in reden počitek. 

Spreminjanje številčnice ure 

Časomer 

Štoparica 

  

Vključeno: 

 

Pametne ure  

Polnilni kabel USB 

Uporabniški priročnik