Insta360 One R Twin Edition športna kamera

Insta360 One R Twin Edition športna kamera

Številka: 2485578
Odlična cena
Insta360 One R Twin Edition je zmogljiva športna kamera, ki se iz 360-stopinjske kamere hitro prelevi v širokokotno kamero. Med drugim omogoča vrhunsko stabilizacijo posnetkov, funkcijo Deep Track za sledenje objekta za ovirami, pametno urejanje posnetkov in kakovostno nočno fotografiranje. Kamera je vodoodporna do globine 5 metrov in zasnovana za učinkovito absorpcijo udarcev. Celoten opis
509,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
21.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2485578

Predstavitev

Insta360 športna kamera One R Twin Edition

Insta360 One R Twin Edition je kakovostna in zmogljiva športna kamera, ki vas bo spremljala na vsakem koraku. Širokokotna kamera se ponaša z vrhunsko stabilizacijo in omogoča zajemanje čudovitih posnetkov.

Omogoča dva načina snemanja: iz 360-stopinjske kamere se enostavno prelevi v širokokotno kamero 4K s 60fps in vam vedno nudi pravo orodje za odličen posnetek.

Dual-Lens 360 Mod s 5.7 K ločljivostjo uporablja H.265 kodiranje, napredno obdelavo slik in algoritem zaključne obdelave z AI za ohranitev neverjetnih podrobnosti, ki vaše posnetke naredijo izjemne.

Insta360 športna kamera One R Twin Edition

Vrhunska stabilizacija

FlowState doseže vrhunsko stabilizacijo posnetkov. Zahvaljujoč naprednemu algoritmu za zaznavanje prizorov posnetki ostanejo jasni in mirni tudi pri šibkejši svetlobi

Funkcija One R's Nevidni Selfie Stick omogoča zajemanje enostavnih zračnih kotov in edinstvenih perspektiv tretjih oseb s premikom zapestja med uporabo Dual-Lens 360 Mod. S posnetki Bullet Time se lahko postavite v središče akcije. S samodejnim zaznavanjem obzorja in pametnim povečevanjem hitrosti bo snemanje enostavnejše kot kdajkoli prej.

Vrhunska stabilizacija

Mini mojstrovine

Med fotografiranjem v 360 Mod enostavno izberite svoj predmet z dotikom ali glasovnim ukazom. Algoritem sledenja bo ostal zaklenjen v središčnem okvirju. Funkcija Deep Track bo sledila objektu tudi za ovirami in ga posnela takoj, ko se bo ponovno pojavil v vidnem polju.

Shot Lab vam olajša ustvarjalne spremembe posnetkov z neprestanim posodabljanjem palete pametnih predlog z najnovejšimi 360-stopinjskimi tehnikami in samodejnim urejanjem posnetkov. Ponuja neskončne možnosti in perspektive. Auto Frame uporablja napreden algoritem računalniškega vida, s katerim preseje posnetke in priporoči tiste, ki so vredni urejanja.

FlashCut analizira posnetke glede na temo, kakovost in čas zajema ter tako ustvari kinematografske posnetke, ki so pripravljeni na deljenje.

Mini mojstrovine

Nič več temnih posnetkov

Insta360 One R podpira zajem HDR fotografij in videov. Ko se stemni, preprosto vklopite Night Shot funkcijo in tudi v mraku zajamete naravne, jasne in živahne fotografije. 

Z načinom Starlapse, ki samodejno prilagodi nastavitve osvetlitve, lahko zajamete realne in čudovite posnetke nočnega neba.

Color Plus samodejno obarva vaše fotografije. Živahni, svetli in osupljivi vizualni elementi so le en dotik stran.

Nič več temnih posnetkov

Predogled v realnem času, predvajanje takoj

360-stopinjski zaslon na dotik vam omogoča ogled posnetka in nato predvajanje, s katerim se prepričate, da ste ga res zajeli. 

One R Twin Edition snema brezšivne 360-stopinjske posnetke pri hitrosti 3K 100fps ali 1080p. Širokokotni posnetek zajame do 200 sličic na sekundo in zagotavlja dinamiko ter osupljivo jasnost.

Predogled v realnem času, predvajanje takoj

Vodoodporna in robustna

One R je vodoodporna po standardu IPX8 do globine 5 metrov, zato je primerna za uporabo tako v suhem, kot tudi mokrem okolju. 

Zasnovana je posebej za učinkovito in varno absorpcijo udarcev, hkrati pa z zaščitnimi objektivi varuje fotoaparat.

Vodoodporna in robustna

Vrhunski zvok in glasovni nadzor

Kamera s 3,5-milimetrskim adapterjem za mikrofon in dodatnim zgornjim vložkom je idealna za vloganje. Statistična nadzorna plošča vam omogoča tudi kartiranje potovanj in spremljanje napredka s podatki o hitrosti, nadmorski višini in smeri gibanja.

GPS Smart Remote omogoča snemanje GPS podatkov v realnem času. 

Omogoča oddaljeni nadzor kamere z aplikacijo Apple Watch, začetek snemanja pa lahko sprožite tudi s pomočjo glasovnega ukaza

Vrhunski zvok in glasovni nadzor

Tehnične podrobnosti

Barva črno-rdeča
Vrsta kamere športna
Resolucija videa 4000×3000 (4K širokokotna) / 5760×2880 (360-stopinjska)
Zaslonka F2.8 / F2.0
Resolucija slike 4000 × 3000 (4:3) / 4000 × 2250 (16:9) / 6080 × 3040 (2:1)
Kompatibilnost z napravami iOS in Android
Video načini Standard video, HDR video, Timelapse mode, TimeShift mode, Bullet Time video 
Bluetooth BLE 4.0
WiFi da (20 m)
USB da (Type-C)
Zmogljivost baterije 1190 mAh
Čas delovanja 70 min
Čas polnjenja 65 min
Tehnologija snemanja HDD
Teža 121 – 130,5 g
Dimenzije (VxŠxD) 72 × 48 × 32,4 – 43 mm

Garancija: 2 leti